Liefde is wanneer we geconfronteerd worden met de immanentie van onze geliefde.

Liefde is wanneer we geconfronteerd worden met de immanentie van onze geliefde

 

Liefde is wanneer we geconfronteerd worden met de immanentie van onze geliefde

 

 

Liefde we kunnen er dagen mee vullen over de plezierige en minder leuke belevenissen ervan het is een gevoel dat we nooit zouden willen missen, maar het kan soms zo’n pijn doen.
Liefde het kan ons hart vergroten en vullen met liefdevolle momenten, maar het kan ook het hart verscheuren en ons achter laten met een eindeloos verdriet en pijn.
De gevoelens zijn onweerstaanbaar en zijn niet achterwegen te houden het komt van ons hart en is onmogelijk om dat te verloochenen, wij kunnen er over liegen maar de gewaarwording van liefde heeft geen grenzen.
Het zal direct in ons hart voelbaar zijn en is voor anderen te verbergen maar voor onszelf niet, als wij in de spiegel kijken en eraan denken kunnen we onszelf niet voor de gek houden met een glimlach.
We kunnen meerdere keren verliefd zijn in ons leven en hebben soms een vergissing gemaakt door de verkeerde persoon te kiezen, maar hebben keuzes genoeg in het leven, maar er is er maar één die telt.
Die kan ons hart veroveren zonder al teveel woorden en moeite, het kan al met een oogwenk beginnen en kan het hart al op hol doen laten slaan.
Verliefdheid is een rare emotie die gezindheid en gevoelswaarde niet meer ondercontrole hebben en waar lust de grote boosdoener kan zijn van de ondergane gevoelens.
Die ene persoon op deze grote aardbol waar meer dan zevenmiljard personen leven is die gene die de blijmoedige is om ons gelukkig te maken.
Waar wij dan een voorspoedig en genotvol verlangen naar hebben om gelukkigerwijs de juiste keuze te hebben gemaakt vanuit een innerlijk hartgevoel en liefde.
Het was de liefde op het eerste gezicht en dat is uitgegroeid naar meer en eindeloos door de ontmoeting met de innerlijkheid van de persoon waar wij verliefd op zijn.
Liefde is als een oorlog, makkelijk te starten, moeilijk te beëindigen en onmogelijk te vergeten.

 

 

Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid

 

auteur © Jan Jansen @auteurjanjansen @bestenieuws @easyjanjansen @janjansenpoetry @77jjeb www.auteur.janjansen.guru

 

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen