Maak een Keuze over het Toeval of er zal Nooit Iets in ons Leven worden Gewijzigd

 

De dingen goed coördineren in ons leven is zeer belangrijk, als alles goed gearrangeerd is met een plannenstelsel zal dit een vele voordelen geven.
Weten waar we mee bezig zijn en een doelstelling hebben met wat wij doen geeft toekomstmogelijkheden met interessante vooruitzichten.
We moeten het waarderen als wij de kans hebben om ons te kunnen concentreren met iets waar het hart tevreden mee is.
Maar we moeten nooit de kansen afslaan die het toeval ons geeft en deze met twee gelukkige handen aanpakken en er werk van maken.
Wanneer het toeval op onze levensweg komt moeten wij dit zien als een kans die op ons pad komt en daar nuttig gebruik van maken.
Dit zal maar een paar keer in ons leven gebeuren en wanneer we daar geen gebruik van maken op dat moment is onze kans verkeken.
Deze buitenkans kan geen waarschijnlijkheid zijn en is een toevalligheid op ons toekomstperspectief en is een mogelijkheid op een drastische levensverandering.
Om daar geen toepassing van te nemen is zeer onverstandig, alleen soms zien we het niet als een hoofdprijs in de loterij en nemen we er niet genoeg notie van en besteden er geen aandacht aan.
Op zo’n ogenblik gaat onze kans voorbij en zal er niets in ons leven veranderen, daarom is het goed om aan alles goede aandacht te besteden en met volle verstand erover na te denken.
Want wanneer het toeval tot ons komt en we er niets meedoen waardoor er geen juiste keuze word gemaakt zal het geluksmoment voorbij gaan zonder dat wij ervan kunnen profiteren.
Het toeval is een lotsbeschikking en geeft een keuzemogelijkheid, wanneer wij daar permanent niet op ingaan zal de toevalligheid nooit zijn lotsbestemming bereiken en is een verandering in onze levensloop onbereikbaar.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/maak-een-keuze-over-het-toeval-of-er-zal-nooit-iets-in-ons-leven-worden-gewijzigd.html

 

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Maak een Keuze over het Toeval of er zal Nooit Iets in ons Leven worden Gewijzigd

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen