Maken we onze Droom Waar of Blijven wij door Dromen.

 

Een sterke wilskracht en doorzettingsvermogen is alles wat we nodig hebben in het leven om onszelf een verbeterde plaats te geven in deze maatschappij.
Het zal waarschijnlijk niet de plaats worden die wij in onze gedachten hebben, want daar is het meestal groter maar door actie hebben wij een kans om iets te bereiken.
Blijven gaan en nooit de moed opgeven is een eerste vereiste op weg naar succes, ieder obstakel moeten wij overwinnen om verder te gaan zonder faalangst.
Topsport beoefenen zonder te trainen is een onmogelijke opdracht en zal ongetwijfeld onuitvoerbaar zijn en overwinningen zijn ondenkbaar.
Zo is het ook in ons leven we moeten leren om iets te begrijpen of te doen en dan is het mogelijk dat wij het geluk hebben een natuurtalent te zijn zodat dingen makkelijker zijn.
Anders zullen we over hindernissen moeten blijven springen of ze doorbreken en dat zal ons alleen maar sterker en meer bekwamer maken doordat we niet opgeven.
In ieder geval als we iets willen of een droom waar willen maken dienen wij maatregelen te nemen en de strijd aan te gaan met onze voorkeuren om het waar te maken.
Een conflictsituatie met onze gedachten overwinnen met het wel en niet spelletje en gewoon doorzetten met een start van onze droom en daar niet meer vanaf wijken.
Onveranderbaar standhouden om onze droom waar te maken zonder aarzeling en onvoorwaardelijk in gedachten weten dat wij het ook kunnen.
Alles goed op een rijtje zetten van begin tot het einde met een berekende calculatie voor als er iets verkeerds mocht gaan om alles makkelijker te maken.
We blijven gewoon door dromen terwijl we onze droom aan het waar maken zijn, steeds weer opzoek naar nieuwe ideeën en mogelijkheden voor het maximale.
Dingen perfectioneren in ons privé of zakelijke leven is iets waar we nooit mee mogen stoppen dat moet eigenlijk gewoon een automatisch onderdeel in onze gedachten zijn.
Inzicht, standvastigheid en doorbijten maakt het mogelijk om onze droom uit te laten komen, zodat we daarna weer verder kunnen dromen voor een toename en ontplooiing, want wij allemaal hebben deze krachten.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Maken we onze Droom Waar of Blijven wij door Dromen 6 May 2015

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen