Met de Kracht en Omgaan met Veerkracht, kunnen we Snel Herstellen in alle Chronische Problemen

 

Door hardnekkig en eigenwijs te zijn bereiken we niets in het leven het geeft alleen maar stress en hartverscheurende gevoelens die kunnen eindigen in paniek.
Soms weten we niet gelijk raad met iets en weten er niet diplomatisch mee om te gaan en laten onze emoties de overhand nemen waardoor het verkeerd gaat.
Emoties zijn susceptibel en als we die niet in bedwang kunnen houden zal onze tong misschien uitspraken doen die niet door de beugel kunnen of de tranen over onze wangen laten rollen van verdriet.
Het is een moeilijke opgave om dat in beheersing te houden, maar zo belangrijk voor onze lichamelijke ingesteldheid  en manier van doen.
De sereniteit raakt uit balans en onze gedachtegang is daar constant mee bezig of we nu gelijk of ongelijk hebben dat maakt niet uit het is verloren energie en geeft een beroerd gevoel.
Terwijl als we soepel zijn en bepaalde dingen door de vingers zien zonder onze trots erin te betrekken zal er een mogelijkheid kunnen bestaan om een vreedzame uitwerking te laten plaatsvinden die voor een ieder beter is.
Waarna alles in vrede verder kan gaan zonder al teveel kopzorgen en stres en het boek / discussie is dan snel gesloten zonder dat er nieuwe hoofdstukken bij komen die veel onnodige energie vergen van ons door de onprettige communicatie die daaruit voortvloeit.
Door meegaand en toegeeflijk te zijn voorkomen wij veel gemeenschappelijke misverstanden en communicatie problemen die kunnen uitvloeien in een ramp.
Door iedere situatie realistisch te bekijken en daar gelijk een inschatting van te maken kunnen we met Ons volle verstand reageren op de correcte en beste manier voor beiden en is ieder probleem snel opgelost of vergeten.
Om snel te kunnen herstellen bij chronische problemen moeten we de krachten verzamelen en er met veerkracht mee omgaan voor een goede en excellente afloop.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Met de Kracht en Omgaan met Veerkracht, kunnen we Snel Herstellen in alle Chronische Problemen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen