Met een Flexibele Geest, kunnen We ons Altijd Aanpassen voor Veranderingen en Nieuwe Uitdagingen

 

De tijd verstrijkt sneller als we denken en bijna iedereen is zo gewoon aan een standaard leven dat de dagen eentonig verlopen en we daar tevreden mee zijn.
Er is niets fijner dat als we s’morgens wakker worden en met veel vreugde aan de nieuwe dag beginnen met een ontspannen en blij gevoel.
Hoe dat dan onze dag is ingedeeld maakt helemaal niet uit, wij zijn gelukkig met alles wat er zich in deze vierentwintig uur afspeelde en dat is wat telt.
Opstaan met een positieve gedachten en makkelijk slapen gaan door een ontspannen gevoel van tevredenheid dat is iets waar velen alleen maar van dromen.
Sommigen zijn met deze manier van leven zo gelukkig en anderen smeken om een verandering en zijn iedere dag opzoek naar de mogelijkheden daarvoor.
Maar iedere verandering is nog geen verbetering, dus we moeten goed nadenken over wat we willen en er volledig achterstaan voordat we de stap zetten.
Er moeten ook mogelijkheden zijn om de richting te verplaatsen in ons leven en hebben daarvoor een ruimdenkende geest nodig.
Want soms moeten we het één opgeven om het andere de plaats in te laten nemen, want de dag heeft zijn beperkingen en maar 24 uren.
We denken ook niet allemaal hetzelfde en hebben andere behoeftes en om dat geïnteresseerde onderwerp waar wij naar verlangen een onderdeel van ons leven uit te laten maken is er een verandering nodig, zodat wij hopen op gelukkigere momenten.
Dan zullen wij ons eigen moeten aanpassen aan de omstandigheid om zo veranderingen en uitdagingen met een flexibele geest en glimlach te verwelkomen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/met-een-flexibele-geest-kunnen-we-ons-altijd-aanpassen-voor-veranderingen-en-nieuwe-uitdagingen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Met een Flexibele Geest, kunnen We ons Altijd Aanpassen voor Veranderingen en Nieuwe Uitdagingen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen