Met een Juiste Gemoedstoestand, kunnen We de Winnende Formule Visualiseren voor onze Toekomst

 

Iedereen weet dat als we niet goed in ons vel zitten dat we waardeloos zijn om onze dagelijkse taken te vervullen laat staan om daarna nog eens iets nuttigs te doen.
Ons humeur maakt ons gevoel of andersom, maar dat is in ieder geval zeer belangrijk voor onze plaats te bepalen op deze aarde.
Hoe vrolijker wij zijn doordat alles onder controle is met onze geliefden en noodzakelijke inkomen geeft ons een extra lading van energie met geloofwaardigheid in het leven.
Hoe kunnen we ons nou aanschouwelijk maken als onze geestesgesteldheid helemaal in de war is door alle voorkomende ellende die onze revue passeert en we daardoor de controle verliezen.
We moeten ontspannen kunnen nadenken over toekomstplannen en niet dat ons hoofd alleen maar gevuld is met narigheden oplossen die we op dit tijdstip ondergaan.
We moeten in een stemming zijn dat we kunnen dagdromen en ons van alles kunnen inbeelden en fantaseren over waar naartoe we het toekomstige leven kunnen transformeren.
Als wij onszelf op dit moment bevinden in de gevaren zone op deze aarde, waar erin onze geestelijke toestand geen rust bevind is het bijna onmogelijk om voor andere dingen te slagen.
Alles zal alleen maar voortvloeien vanuit een heldere geest en daardoor geconcentreerd kunnen nadenken over de veranderingen die we willen aanbrengen in onze toekomstplannen.
De juiste en winnende formule visualiseren voor een betere toekomst zal alleen maar mogelijk zijn als we de ontspannen gemoedstoestand bezitten om visueel iets te kunnen herscheppen met onze visie.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/met-een-juiste-gemoedstoestand-kunnen-we-de-winnende-formule-visualiseren-voor-onze-toekomst.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Met een Juiste Gemoedstoestand, kunnen We de Winnende Formule Visualiseren voor onze Toekomst

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen