Minder Verwachten Zal Ons een Aangenaam Leven Geven

 

De meesten onder de bevolking hebben veel verwachtingen van het leven, vooral als we bepaalde opleidingen gedaan hebben of gaven bezitten.
Maar “hoge bomen vangen veel wind” en dan kan het wel eens anders uitvallen dan we gedacht hadden maar we moeten natuurlijk nooit de hoop opgeven.
Het betekent niet dat het beter is om het eenvoudiger te maken, maar om na te denken en neem het leven zoals het komt, dus niet te veel verwachten en alles wat daarbij komt dat ons leven verbetert is welkom.
We moeten in ieder geval altijd streven naar meer maar moeten nooit te hoge verwachtingen hebben want een “dubbeltje zal nooit een kwartje worden” of omgekeerd.
Als we relax zijn en de dingen niet overdrijven zal datgene naar ons toe komen wat bestemt is voorons.
En zal ons een rustgevender leven geven met minder stres en spanningen waardoor ons karakter positief beïnvloed word.
Het is beter om nooit wanhopig te worden voor iets en ontspannen doorgaan met de dingen wat wij als ons doel hebben gesteld.
Alles in het leven moet worden opgebouwd met verschillende fasen stap voor stap en als we die gaan forceren zullen onze emoties en hersenen ook geforceerd worden.
Wat als resultaat geeft dat wij te veel van ons lichaam vergen en het overbelasten met als gevolg dat we overspannen worden.
Dus wees verstandig en verwacht minder in het leven ben positief actief en relax daarna kijk wat de toekomst ons gaat schenken.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/minder-verwachten-zal-ons-een-aangenaam-leven-geven.html

Lees Meer Gedichten…….   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie #easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Minder Verwachten Zal Ons een Aangenaam Leven Geven

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen