Mirakels van Moeder der Natuur

 

Vaak zijn we verbaasd van wat onze ogen zien en wat wij soms meemaken tijdens het buitenleven in de natuur.
De natuur blijft altijd een verrassing het is super mooi of lelijk in ons oogpunt.
Niemand kan zich voorbereiden op natuurrampen of de kracht van Moeder der natuur.
Iedereen heeft er ook al mee te maken gehad in zijn leven al is het maar een zware regenbui of in de media gezien wat een orkaan voor ravage kan aanrichten.
Het kan zeer koud of warm zijn en verschrikkelijk mooi ook kan het zo omslaan van uiterst links naar rechts van zomer naar winter of zon naar regen zowel omgdraaid.
Het weer van Moeder der natuur is nu door vele onderzoeken met computerprogramma’s en ervaringen bijna te voorspellen maar zeker is het nooit, want het blijft onze natuur.
Door de natuurwonderen zijn wij nu op deze planeet maar kunnen er ook zo weer vanaf verdwijnen.
Door de mirakels van Moeder der natuur, geeft dit aan de mens of dier geen zekerheid voor een zorgeloos bestaan op aarde.
Weersverwachtingen kunnen we tegenwoordig prognosticeren maar veranderingen kunnen er ieder moment weer optreden.

Het natuurschoon in de vrije natuur is erg kleurrijk en het is onvoorspelbaar en bijna niet te geloven maar ‘t kan zichzelf vernietigen in seconden bij een natuurramp.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid

Met Vriendelijke Groeten
auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten…….
English Version
klik hier voor mijn APP
@auteurjanjansen

 

Mirakels van Moeder der Natuur

Mirakels van Moeder der Natuur – auteur Jan jansen @auteurjanjansen


About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen