We Moeten Blijven Leren om Onze Horizon te Verbreden

 

Helaas word niet iedereen intelligent geboren maar we hebben wel de kans om alles waar in we geïnteresseerd zijn te leren.
Zo kunnen we alle kennis leren en verzamelen over dat onderwerp wat ons fascineert en zo kunnen we naar verloop van tijd onszelf als een vakkundig persoon noemen die alle vakkundigheid en vakmanschap bezit over dit beroep of onderwerp.
Zelf als we denken dat we voldoende weten over een bepaald onderwerp is het nog niet genoeg, omdat de techniek erover sneller veranderd dan het geluid.
Dus we zullen om perfectie te kunnen waarborgen altijd ons eigen moeten verbeteren door de nieuwste uitvindingen en technieken te blijven leren.
Kennis is de basis van ons leven, iemand die zonder geld zit en voldoende kennis heeft kan zich altijd uit de zorgen werken en als er geld is kan er kennis mee gekocht worden.
In deze tijd moeten we bijna bij alles wat we doen diploma’s overhandigen over onze leervaardigheid en kennis in de theorie, wat in de praktijk geheel anders kan zijn.
Wanneer we iets nieuws willen beginnen moeten we eerst leren wat we allemaal nodig hebben om daaraan te beginnen zoals locatie, gebouw, vergunningen, begroting kapitaal, personeel enz.
Hoe meer we hebben geleerd in ons leven des te verstandiger we beslissingen zullen kunnen nemen in een uitgebreid gebied.
Om onze horizon te verbreden zullen we in ons achterhoofd altijd moeten blijven beseffen dat veel leren en kennis vergaren over onze bezigheden zal leiden tot een beter succes.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/we-moeten-blijven-leren-om-onze-horizon-te-verbreden.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - We Moeten Blijven Leren om Onze Horizon te Verbreden

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen