We Moeten de Moeilijkheden op de Weg voor Succes Doorstaan

 

Als we iets willen bereiken in Ons Leven zullen we aktie moeten ondernemen en niet denken dat alles maar vanzelf en zonder problemen zal gebeuren.
Er zullen namelijk altijd belemmeringen ontstaan en er zijn maar weinigen die de top bereikt hebben zonder narigheden en obstakels.
Het vergt gewoon veel energie door voorbereidingen en doorzettingsvermogen om alle ellende die zich gaat voordoen te kunnen doorstaan.
Doordat we dingen vergeten of wijzigingen die er aangebracht zijn kunnen we veel moeilijkheden ervaren en kan ons temperament veranderen.
Maar we moeten dit zien als onoverkoombare omstandigheden en ons daardoor niet laten teleurstellen en deze gewoon oplossen om ons doel te bereiken.
In onze gedachten willen we alles graag allemaal snel doen en zien niet gelijk de negatieve kanten door ons optimisme maar die zullen er altijd zijn en komen totaal onverwachts.
Het is gewoon beter om daar altijd rekening mee te houden en als wij het geluk hebben dat alles op rolletjes loopt kunnen we daar dan dankbaar voor zijn.
En hebben ons dat leed bespaard, want dat is een psychische slopende tijd wanneer er dingen tegen zitten als we ergens op hopen en naar uitkijken.
Ben altijd doordacht van het ergste dan zullen de dingen die voorvallen alleen maar meevallen en niet zo’n grote impact op het hele gebeuren maken.
Om succes te bereiken moeten we nu eenmaal iedere moeilijkheid doorstaan met een glimlach en een traan.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/we-moeten-de-moeilijkheden-op-de-weg-voor-succes-doorstaan.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - We Moeten de Moeilijkheden op de Weg voor Succes Doorstaan

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen