We Moeten Leven Juist met de Vergelijking dat “Probleem = Oplossing”

 

Het is raar maar waar dat bijna ieder probleem dat wij ondervinden in ons leven we er een oplossing voor vinden.
Dus waarom moeten we ons eigen overmatig druk maken om te denken dat we geen regeling kunnen treffen om het op te lossen.
Beheerst blijven met een hogere hartslag is normaal we kunnen niet onbezorgd zijn als er moeilijkheden zijn in ons privéleven.
Actie is de beste verdediging tegen narigheden en er niet te lang mee wachten, want dan loopt het uit de hand probeer zo snel mogelijk schikkingen te treffen.
Meningsverschillen kunnen uitgepraat worden met aanvaardbare compromissen voor beide partijen en zal zo vreedzame oplossingen bieden.
Bijna voor alle problemen die we op onze levensweg tegenkomen waar de fout bij ons ligt zijn er regelingen te vervaardigen onderling.
Er zijn helaas ook gevallen waar emoties de overhand hebben met innerlijke gevoelens en die moeten eerst bedwongen worden om daaroverheen te komen en dat heeft zijn tijd nodig.
Maar tracht om altijd kalm en beheerst te blijven om zo snel mogelijk te streven naar een compromis zodat iedereen weer gelukkig is met de goede afloop.
Dingen aanvaarden in ons leven is ook iets wat zeer voornaam is, koppig blijven over iets wat geen resultaat oplevert door niks te doen is een eigenwijze beslissing.
Daarmee zullen we alles alleen maar gecompliceerder maken en uiteindelijk de verliezende partij zijn vooral psychisch geeft dat inwendige problemen.
Blijf rustig en verstandig en los ieder probleem snel op dat geeft een beter gevoel en is goed voor ons sociale leven.
Weet dat bijna voor ieder probleem een oplossing is en vertrouw daar dan ook op ben ingehouden en bedaard zodat er met volle verstand iets geregeld kan worden.
Dat we een vergelijking kunnen maken tussen “probleem=oplossing” omdat er een oplossing is voor ieder probleem.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/we-moeten-leven-juist-met-de-vergelijking-dat-probleem-oplossing.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Jan_Jansen_Probleem_Oplossing

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen