Neem een ​​Duik Wanneer de Gelegenheid zich Voordoet, en Laat het Niet Wegglijden

 

Op kansen in ons leven moeten we wachten die zijn niet voor het oprapen, want als dat zo was dan zou het leven voor iedereen een stuk gemakkelijker zijn en was er geen armoede.
En als er zich een kans voordoet “zijn er meer kapers op de kust” om deze af te pakken en zelf daar hun voordeel mee te doen, dus een snelle reactie en actie is voornaam.
De Juiste gelegenheid zal niet vaak verschijnen voor ons, wees moedig om de sprong te wagen wanneer het ons zal bereiken, teveel aarzeling zal onze vooruitgang verhinderen.
En soms hebben we een goede kans om verbeteringen aan te brengen maar dan hebben we niet genoeg kennis om dat in te zien.
Op dat moment ook niet de juiste persoon in onze vriendenkring om ons bij te staan voor de goede beslissing te nemen en moeten we de ultieme buitenkans voorbij laten gaan.
Daarom is het hebben van contacten en vrienden zo belangrijk in ons leven “samen sterk en verenigt onverslaanbaar” om elkaar te kunnen helpen om kansen te kunnen benutten.
Iedere dag alert blijven om zo de nieuwste veranderingen in ons leven als eerste op te merken en daar dan op in kunnen gaan als het voldoet aan onze eisen.
Twijfel nooit als we denken dat het interessant of bevordelijk is voor ons leven, want iedere vorm van terughoudendheid kan te laat zijn voor de beste resultaten.
Laat kansen nooit wegglijden en neem de zorgvuldige duik om het te bemachtigen wanneer de juiste gelegenheid zich voordoet.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/neem-een-​​duik-wanneer-de-gelegenheid-zich-voordoet-en-laat-het-niet-wegglijden.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Neem een ​​Duik Wanneer de Gelegenheid zich Voordoet, en Laat het Niet Wegglijden

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen