Negeer alle ontelbare ongefundeerde roddels over ons

Negeer alle ontelbare ongefundeerde roddels over ons

 

Negeer alle ontelbare ongefundeerde roddels over ons.

 

 

Het tonen van een gemoedsrust is de innerlijke kracht over de waarheid.
Zoals we weten is roddelen bij velen een onderdeel van hun dagelijkse gesprekstof, tegen ons praten ze over een ander en tegen de volgende persoon die ze ontmoeten over ons.
Daar moeten we ons eigen niet druk over maken als we zelf weten “hoe de vork in de steel zit” want dat is een tekort aan gesprekstof en ze willen toch wat te vertellen hebben.
Als we ons leven zo indelen dat wij daar zelf tevreden mee zijn, is dat hetgene wat ons gelukkig kan maken en wat anderen daar dan van denken is hun probleem.
wanneer iedere beslissing die wij nemen van ons hart komt, kan dit ons de blijdschap geven die wij verdienen en daar kunnen anderen het soms niet mee eens zijn.
Maar wij zijn het soms ook niet met de beslissingen van anderen eens en dan hebben we daar ook niet altijd invloed op om dat te kunnen veranderen om blijdschap te creéren.
Mensen nemen nu eenmaal een decisie met een voor hen passende reden en als wij daar niet de achtergronden van weten kan het moeilijk zijn voor ons om het te begrijpen.
Voor ons is het dan ongegrond en daarvan word dan uitgegaan in onze gedachten, doordat we niet alles erover weten en zo komen er misverstanden in de wereld.
Frivool handelen in plaats van authentieke verhalen in de wereld rondstrooien is eigenlijk een onbezonnen misdaad plegen.
Waar later de spijtbetuiging van moeten worden ingediend als we loyaal en eerlijk zijn.
Intrige verhalen vertellen en mensen op beminnelijke gedachten brengen is iets dat onderdrukkend overkomt bij anderen als het niet een zekerheid is of absoluut niet geheel op waarheid is berust.
Karakteristiek geeft het dan eigenlijkde juiste uitleg over de persoon die het vertelt, waarna er goed moet worden nagedacht wat te vertellen aan deze persoon.
Omdat het dan door hen waarschijnlijk verkeerd kan worden overgebracht aan anderen waardoor we in de problemen kunnen komen.
Maar de uiteindelijke kracht is om gewoon te doen waarbij wij onszelf gelukkig voelen en daar moeten anderen maar genoegen mee nemen.
Dus negeer gewoon ontelbare ongegronde redenen die tegen ons gericht zijn met een sterk gevoel en gemoedsrust van blijdschap in vrede.
Of we nu goed of Kwaad doen er zal altijd wel geroddeld worden door de respectloze personen.

 

Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid

 

auteur © Jan Jansen @auteurjanjansen @bestenieuws @easyjanjansen @janjansenpoetry @77jjeb www.auteur.janjansen.guru

 

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen