Negeer duizenden Redenenen om te Stoppen, er is Maar een Reden Nodig om Ons te Motiveren

 

In het leven is het gewoon goede tijden en slechte tijden, soms zit alles mee en een andere keer alles tegen.
Maar als we een doel hebben waar we door gevoel aan zijn begonnen is dit zomaar opgeven een laffe daad.
Dat zal ons zelfrespect geen goed doen als we voor de spiegel staan en in de ogen van een verliezer moeten kijken, dan kunnen de tranen over onze wangen rollen.
Er kunnen natuurlijk altijd onverwachte dingen gebeuren zodat we geen andere keuze hebben en de tranen al rollen voordat we in de spiegel kijken.
Maar als we keuzes hebben moeten we sterk zijn om onszelf te inspireren om positief te blijven en oplossingen te zoeken om door te gaan.
Opgeven is het laatste en waar we dan direct aan moeten denken en realiseren is waarom en hoe enthousiast we eraan begonnen waren.
Dus bedenk direct iets wat ons stimuleert om een reden te vinden die rekenschap houd met de situatie en aanmoedigende prikkelingen opwekt voor nieuwe energie.
Elke pijn die we doorstaan is niets vergeleken met hoe het voelt om met Iets te stoppen wat ons hart ons ingeeft, dus nooit zomaar gewoon opgeven.
Verduidelijk onszelf wat de reden is en of het verstandig is om dat dan door te zetten en te stoppen voor zo kansen te verliezen op een betere toekomst.
Dat moet dan toch we een goed argument zijn om zo’n beslissing te nemen, in een kwade bui of bij een minder goede dag zijn we allemaal prikkelbaar.
Dus op dat tijdstip is het beter om eerst tot bezinning te komen voordat we domme en overhaaste beslissingen gaan nemen zonder toelichting of goede reden.
Laat ons eigen niet aansporen door negatieve invloeden van buitenaf die ons humeur beïnvloeden om een slechte beslissing te nemen waar we later spijt van hebben.
Bekrachtig altijd onze gedachten met zekerheid zonder twijfels bij beslissingen voor levensbelangen en toekomst.
Zoek altijd die ene reden die ons ervan weerhoud om te stoppen en de motivatie geeft met die energie om door te gaan met goede moed.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/negeer-duizenden-redenenen-om-te-stoppen-er-maar-een-reden-nodig-om-ons-te-motiveren.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen -  Negeer duizenden Redenenen om te Stoppen, er is Maar een Reden Nodig om Ons te Motiveren

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen