Niemand kan het te Druk Hebben, het is Gewoon wat Heeft de Eerste Prioriteit

 

Leven in een goed georganiseerd bestaan op deze aarde is een grote prioriteit in ons leven.
We kunnen niet tien dingen tegelijk doen als we ze niet goed planmatig georganiseerd hebben met stelselmatige voorkeursbehandelingen.
Een goede structuur met de juiste coordinaten voor de juiste doelen gearrangeerd in ons leven is een zeer voornaam punt.
Iedereen heeft zijn eigen inzet in het leven, maar we kunnen niet altijd als excuus gebruiken “we hebben het te druk”.
De manier hoe we de dingen prioriteren is erg belangrijk, dit kan ons helpen om dingen te beëindigen met efficiency en op een eenvoudigere manier.
Zo kunnen we meer aandacht besteden aan andere dingen die ook erg belangrijk zijn voor onze respectvolle toekomst.
Altijd het voorbereiden om plannen te bedenken en uitwerken om zo gestructureerd de prioriteiten te kunnen uitstippelen met een waardevolle functie.
We kunnen niet de kip vandaag slachten als we morgen zijn ei bij het ontbijt willen eten.
Wel kunnen we s’morgens zijn ei eten en gebraden kip bij de lunch dan de rest en kippensoep met ‘t avondeten het is maar net wat is de eerste prioriteit.
Een goede indeling van alles wat met ons leven te maken heeft is gewoon zeer belangrijk en zo kunnen we alles aanpassen aan onze behoeften.
Iemand die met ons wil afspreken en belangrijk is delen we dan gewoon stelselmatig in het dagelijkse plan in voor een afspraak.
Als de dingen anders lopen kan ieder waardevol mens zijn bedenkingen hebben en zal dan zelf ook prioriteiten moeten stellen aan de relatie.
De smoes van we hebben het te druk etc zal dan niet meer de eerste prioriteit hebben, als onze relatie een prioriteit heeft voor hun of het op prijs word gesteld. 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/niemand-kan-het-te-druk-hebben-het-is-gewoon-wat-heeft-de-eerste-prioriteit.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Niemand kan het te Druk Hebben, het is Gewoon wat Heeft de Eerste Prioriteit

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen