Niet Alleen maar Dromen voor Succes, Werk Ervoor

 

Succes hebben het klinkt allemaal mooi maar het is meer dan alleen maar een droom.
We kunnen allemaal dromen over succes  maar om het te bereiken zullen we niet veel rust en ontspanning hebben in ons leven.
Zullen we volledig met ons hart ervoor moeten werken met alle energie die wij hebben.
Als wij een idee hebben en daar een doel mee willen bereiken zullen we er onze volledige aandacht en vrije tijd aan moeten besteden.
Om het te onderzoeken en geheel uit te werken tot het aanvaardbaar is om succes te bereiken.
Het moment dat we succes hebben bereikt zijn we er constant mee bezig om het te behouden of te verbeteren.
Onze intuïtie is constant bezig iets nieuws te bedenken voor verbeteringen en aanpassingen het zal een intensieve bezigheid  zijn voor ons lichaam en geest.
Hard werken is de enige manier om zelf alles onder controle te houden en verwaarloosde punten direct met alle attentie te herstellen.
Door er alleen maar van te dromen zal ons geen succes brengen, maar er erg hard voor werken dat kan uiteindelijk tot succes resulteren.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/niet-alleen-maar-dromen-voor-succes-werk-ervoor.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Niet Alleen maar Dromen voor Succes, Werk Ervoor

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen