Nooit Neerkijken op Iemand, Beter Helpen Wij Hen met een Vooruitgang

 

Het is zo gemakkelijk om anderen te kleineren in ons leven als wij zelf genoeg bezitten en daardoor de overhand hebben.
Maar het geeft een beter gevoel voor iemand die zijn positie in de wereld respecteert om juist de mindere te kunnen helpen.
En natuurlijk zijn er velen onder ons die graag anderen willen helpen maar daar niet de juiste positie of mogelijkheden voor hebben.
En zo blijven we maar in een cirkel rond lopen waar iedereen zijn eigen problemen en tekortkomingen heeft en daar oplossingen voor proberen te zoeken.
Maar een leven zonder problemen is er niet, dat moeten we gewoon goed beseffen en als we anderen kunnen helpen om hun problemen op te lossen geeft dat een bevredigend gevoel.
Vooral als ze dat dan ook nog eens respecteren en daar dankbaar voor zijn.
Geef anderen die kans als wij zelf dit in onze macht hebben om ze te helpen om een betere positie te veroveren in onze maatschappij.
Hiermee helpen wij ook met de vooruitgang van de wereld vrede en verbeteren zo de educatie in een soepelere omgang met elkaar.
Accepteer elkaar zoals we zijn en zie in dat iedereen dezelfde is met dezelfde levensbehoeften en functies meer intelligentie of rijkdom wil niet zeggen dat iemand daardoor meer waarde heeft.
Wij allemaal hebben dezelfde rechten en plichten die ieder mens moet respecteren met een dierbaar gevoel tegenover anderen.
Wees blij als we bevoorrecht zijn en een betere kans hebben gekregen na onze geboorte maar laat een ander ook in zijn eigen waarde en respecteer hun, want een ieder verdient dat in leven.
Kijk nooit neer op anderen maar laat hun juist voelen en begrijpen dat wij de intelligentie bezitten om hun situatie goed in te kunnen schatten en bereid zijn om hun te helpen met een beter leven.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/nooit-neerkijken-op-iemand-beter-helpen-wij-hen-met-een-vooruitgang.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Nooit Neerkijken op Iemand, Beter Helpen Wij Hen met een Vooruitgang

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen