Nooit Onderschatten Waarvoor we Werkelijk in Staat Zijn

 

Het is niet makkelijk om in te schatten waartoe wijzelf instaat zijn, totdat het moment komt dat de enige uitweg is om het te tonen.
Iedereen heeft verschillende talenten en een ieder is gespecialiseerd in bepaalde onderwerpen en heeft die nog niet ontdekt in zichzelf.
Het mooiste is als we in iets geïnteresseerd zijn en ons hart er door geraakt is, en we er ook nog eens talent voor hebben om het met succes uit te voeren.
We weten nooit waartoe we in staat zijn totdat we eraan gaan beginnen met echt iets nieuws in ons leven, wat ertoe zal leiden of het aan onze verlangens zal voldoen.
Altijd moeten we geloven dat wij allemaal verborgen talenten bezitten en dat het nog ontdekt moet worden door onszelf.
Daarom twijfel niet als ons uitgangspunt naar iets uitgaat waarvan we denken dat we daar niet voor geschikt zijn en er daardoor niet aan willen beginnen door onze onzekerheid.
Als we eraan begonnen zijn kunnen we pas concluderen of wij de juiste of onjuiste beslissing gemaakt hebben en de talenten bezitten voor dit.
We moeten ons eigen gewoon nooit onderschatten en er gewoon aan beginnen en dan de werkelijkheid onder ogen zien waartoe we in staat zijn.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/nooit-onderschatten-waarvoor-werkelijk-staat-zijn.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Nooit Onderschatten Waarvoor we Werkelijk in Staat Zijn

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen