Nooit Slaap Verliezen over Iets wat Niet de Moeite Waard is Voor Ons om Wakker te Blijven

 

Slaap hebben we allemaal nodig in het leven en het is onmogelijk vol te houden om zonder te slapen verder te gaan, dus onze nachtrust is zeer voornaam om die te volbrengen in vrede.
Maar helaas zijn er soms aanleidingen die ons aan het denken zetten waardoor we niet in slaap kunnen vallen doordat we diep in gedachten zijn met dat onderwerp.
Of we gaan naar het toilet in de nacht en worden daarna verrast door onze gedachten en kunnen slaap moeilijk hervatten, gelukkig door vermoeidheid vallen we in diepe slaap terug.
Dit kan door allerlei verschillende gebeurtenissen zijn in ons leven goed en slecht waardoor die een impact maken op ons en onze gedachten en niet meteen vergeten kunnen worden.
Het kan iets formidabels zijn wat een grote indruk op ons gemaakt heeft kunnen ook problemen zijn waar nog geen oplossing voor gevonden is en die niet zomaar te vergeten zijn.
Maar verontrustend zijn zal de zorgen voor morgen niet wegnemen, maar zal onze kracht doen afnemen door de slapeloosheid die we hard nodig hebben om goed te functioneren.
Daarom moeten we altijd proberen om voordat we naar bed gaan alles eerst goed te relativeren en het dan uit onze gedachten zetten om een goede nachtrust te hebben.
Dat is niet altijd makkelijk en te overzien maar probeer er verstandig over na te denken of te praten ongeveer tijdens etenstijd van het avondmaal dan hebben we nog een aantal uren om tot rust te komen voor het slapen gaan.
Dit is zo voornaam om ons eigen dat proberen aan te leren en het is voor iedereen natuurlijk anders en ook afhankelijk met de omvang van de gebeurde omstandigheden.
Beter probeer nooit slaap te verliezen als het niet de moeite waard is om daarvoor wakker te blijven, want onze gezondheid is belangrijk en niet te koop.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/nooit-slaap-verliezen-over-iets-wat-niet-de-moeite-waard-is-voor-ons-om-wakker-te-blijven.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Nooit Slaap Verliezen over Iets wat Niet de Moeite Waard is Voor Ons om Wakker te Blijven

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen