Nooit Stoppen om Iets Neuws te Proberen, want niet Iedereen kan Succesvol zijn bij hun Eerste Poging

 

Het leven is niet stil gaan zitten op een stoel en maar kijken wat er gaat gebeuren.
Als we er zo makkelijk over denken dan zal het een eentonige dagindeling gaan worden en uiteindelijk zullen we niets bereiken.
Beter is om het leven als een uitdaging te zien en zo te kijken hoeveel we kunnen bereiken in een bepaalde tijd.
Nieuwe dingen ontdekken is kennis en dat is belangrijk als we ermee worden geconfronteerd zodat we er al ervaringen mee hebben voor oplossingen.
Iets beginnen is altijd gebaseerd op hoop, want de kans dat het slaagt is groot maar nooit gegarandeerd.
Voorkennis is aan te raden voordat we aan iets beginnen zodat we niet al teveel verassingen tegenkomen en weten waar we mee bezig zijn.
Zakelijk inzicht is zeer belangrijk en zal zeker helpen maar geeft ook geen garanties.
Ook al gaat het de eerste keer verkeerd met wat we doen geef nooit de moed op en leer van de ervaringen en blijf gewoon opnieuw proberen tot succes behaald is.
Meestal gaat het niet direct goed vanaf de start maar als we er vertrouwen in hebben en woord houden met goede services kan het goed komen door mond op mond reclame.
Wanneer we zien dat we een fout gemaakt hebben en niet de gewenste resultaten kunnen behalen blijf niet koppig en geloven in een wonder maar geef een ander idee de kans.
Blijven zitten broeien op eieren die niet uitkomen op de het normale tijdsbestek is niet verstandig, dus laat onze intuïtie dat bepalen.
Neem dan de meest belangrijke beslissing en “gooi het roer om” die een andere succesformule heeft waardoor er kans bestaat niet alles te verliezen.
Dat inzicht vermogen is voor iedereen anders maar moet wel zwaar overwogen worden om geheel falen te voorkomen.
Er zijn vele wegen die naar Rome leiden dus via een andere richting op een succesvolle eindbestemming geraken is ook goed.
Ben nooit bang of onzeker om iets nieuws te proberen als we al aan zien komen dat ons eerste idee niet werkt, verandering kan ons redden van een mislukte eerst poging.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/nooit-stoppen-om-iets-neuws-te-proberen-want-niet-iedereen-kan-succesvol-zijn-bij-hun-eerste-poging.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Nooit Stoppen om Iets Neuws te Proberen, want niet Iedereen kan Succesvol zijn bij hun Eerste Poging

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen