Ogen is onze Ziel om de Authenticiteit van Anderen te Krijgen, ben Altijd Inzichtelijk en Controleerbaar voor Iedereen

 

De tijd waar wij nu in leven en de karakters en gewoontes van mensen is niet meer zoals vroeger alles is radicaal veranderd evenals de ontwikkelingen in het land.
We weten tegenwoordig niet meer wat onze buren of omwonende doen doordat iedereen op zichzelf leeft en openheid of een gezellige omgang samen niet meer belangrijk is.
De eenvoud van vroeger is bijna uit alle mensen en elkeen streeft naar welvarendheid en is daar volledig mee bezig, zodat er weinig tijd overblijft voor het sociale leven.
Geslotenheid komt ook vaker voor als we omgang met anderen hebben of hun groeten en we niet eens weten wat zij doen, de belangstelling daarvoor is ook minder geworden.
Het lijkt wel of we op een mysterieuze aarde leven waar iedereen zijn eigen leven leid en alles wat er rondom ons heen gebeurd is maar een bijzaak.
Door de hoge dagelijkse onkosten en om alles ruimtelijk te kunnen voorzien is bijna iedereen zo afhankelijk daarvan dat het merendeel ook bijna nergens tijd voor heeft.
Maar als wij doortastend zijn en anderen een inzicht hebben op wat wij doen en waar wij mee bezig zijn zal dat de geloofwaardig opwekken bij anderen en neemt de schijn weg in de gedachten.
Waardoor wij meerdere kansen ontwikkelen in het sociale leven waar eigenlijk iedereen afhankelijk van is, omdat contacten een verspreiding is van onze kennis.
Pietje kent Klaasje en die kent John en als we allemaal weten van elkaar wat ze doen zal zo onze kansen vergroten om hetgeen waar wij mee bezig zijn aan de man te brengen en dat creëert gelegenheid voor toekomstmogelijkheden tezamen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/ogen-is-onze-ziel-om-de-authenticiteit-van-anderen-te-krijgen-ben-altijd-inzichtelijk-en-controleerbaar-voor-iedereen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Ogen is onze Ziel om de Authenticiteit van Anderen te Krijgen, ben Altijd Inzichtelijk en Controleerbaar voor Iedereen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen