Ogen Worden Nutteloos als Twee Harten Blind Worden

 

Wat is het toch mooi om verliefd te zijn op de persoon die niet meer uit onze gedachten verdwijnt en bij oog contact onze bloed sneller laat stromen en zo onze hartspier laat overwerken.
Die personage waar ons gehele hart aan toegewijd is door onze gevoelens en we daar geheel door het bewustzijnsperspectief van op de hoogte zijn.
Het is een gemoedsaandoening als deze persoon in ons oog vizier is om onze verlangens en essentie daarvan in te lichten.
Onze ogen zien alleen nog maar datgene wat ze willen waarnemen en ons kernpunt zijn de innerlijke ontroeringen van liefde die het sentiment bepalen.
Als wij samen zijn kunnen we onze ogen sluiten en zullen persoonlijke lichaamsdelen van twee personages de woorden spreken die we niet hoeven te horen maar voelen.
Verblind door de liefde is er niets meer belangrijker dan tezamen zijn, het is een ontroering van verlangens en emoties die zich dan uiten.
Lichaamsdelen spreken dan alle talen en we kunnen ons geen betere gevoelens wensen dan op dat moment het geluk samen is met ons als in dromen.
We zouden dit niet meer willen loslaten en voor altijd deze hypostase kunnen behouden in ons lichaam maar een ieder weet dat er meer is dan alleen maar dat.
Vlinders in onze buik van liefde geven aan dat wij ons emotioneel hebben overgegeven aan de gevoelens die wij voor deze persoon hebben.
Het bereik naar anderen vanuit onze ogen en eigenlijk alles is nutteloos geworden en onbruikbaar door de blindheid van liefde.
Want onze voorkeur vanuit het hart is er alleen nog maar voor die ene individu waar we onze ogen voor kunnen sluiten uit liefde.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/ogen-worden-nutteloos-als-twee-harten-blind-worden.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Ogen Worden Nutteloos als Twee Harten Blind Worden

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen