Om Creatief te Zijn, Moeten we een Sterke Geloof hebben in Onszelf

 

Creativiteit is heel een belangrijk iets in ons leven, daarmee kunnen we dingen samen koppelen en nieuwe ideeën creëren.
Een nieuwe creatie komt meestal voort uit momenten dat wij erg creatief bezig zijn en iets nieuws ontdekken waardoor onze gedachten verder denken en er een optimaal idee ontstaat.
Dan zijn we er nog niet, want we moeten er zelf ook volledig voor 100 % in geloven en actie ondernemen om het te gaan realiseren.
Het geloof in onszelf zal verbazingwekkende resultaten teweeg brengen, omdat onze gedachten daarna constant bezig zijn om creatief te denken.
Bezig zijn om manieren te vinden die andere nog niet ontdekt hebben en in gebruikt een uitmuntend resultaat geven met een eenvoudige formule.
Creatief zijn om geld te verdienen is een goede basis op een financieel vlak maar vergeet nooit dat betrouwbare vrienden en contacten in de wereld belangrijker zijn en kunnen helpen met ideeën.
Wij kunnen erin geloven en het geluk hebben dat we het gecreëerd hebben door onze creativiteit.
Maar samen kunnen we het tot een beter en sneller succes uitwerken, omdat we niet in alles gespecialiseerd kunnen zijn.
En met meerderen kan een ieder zijn taak doen waardoor er ook creatief gedacht kan worden door verschillende personen en zo een ieder een bijdrage kan leveren voor het te laten slagen.
Als wijzelf en tientallen andere mensen van verschillende landen geloven in een uitvinding, kunnen we samen creatief aan de slag om het werkelijkheid te laten worden.
Verlies nooit het vertrouwen in onszelf en ben creatief bezig met de dingen waar de blijdschap vanuit ons hart iedere dag weer vreugde brengt.
Creativiteit en doorzettingsvermogen zal altijd beloont worden in ons leven, geloof daar maar in.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/om-creatief-te-zijn-moeten-een-sterke-geloof-hebben-onszelf.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Om Creatief te Zijn, Moeten we een Sterke Geloof hebben in Onszelf

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen