Om Iets te Bezitten is zo Moeilijk, Maar zo Makkelijk om het te Verliezen.

 

Wij hebben allemaal een doel in ons leven met de wens om iets te bereiken, sommigen doen er jaren over, anderen kunnen het sneller en er zijn ook personen die voldoende moeite ervoor doen maar nooit de kans of mogelijkheid krijgen om het zover te laten komen.
Een ieder is geheel afhankelijk van de omstandigheden waar zij in verkeren met mogelijkheden, kansen en kennis die nodig is, om iets sneller te kunnen laten slagen.
Niemand weet ook welke tegenslagen en hindernissen er op zijn levenspad zullen komen op de weg naar succes of vervulling van zijn wens.
We kunnen zomaar van de ene verbazing in de andere terecht komen met zowel voor als tegenspoed, waarbij de opgever nooit iets zal bereiken en de doorzetter alle kansen zal benutten om het te bereiken.
Om datgene te pakken te krijgen wat onze wens is, en dat kan een weg zijn met veel verdriet en pijn, zowel met hartstocht doordat er verbeteringen hebben plaats gevonden.
Waardoor we een fijn gevoel van trots krijgen, omdat wij blijven geloven dat we het kunnen waarmaken in de realiteit doordat de kansen zijn vergroot.
Onze belangstelling en bereidwilligheid is daardoor alleen maar gegroeid tot een hogere inspiratie waarbij de opgewondenheid onszelf een meerwaarde heeft gegeven.
Niettegenstaande is onze eigenwaarde triomfantelijk vermeerderd bij het ontdekken en zien van de vorderingen die wij gemaakt hebben op weg naar onze wens en droom.
Eenmaal als wij zover zijn dat onze wens gezegevierd kan worden zijn we als een koning zo blij, vol van aangrijpende en indrukwekkende emotionele gevoelens.
De trotse eigenaar zijn wij geworden van een ontzettend langdurige of korte wens die nu in vervulling is gegaan en dit behoort nu tot ons bezit, wij hebben het voor elkaar gekregen met volharding en zweten.
Om alleszins het ons te kunnen realiseren, is er zoveel gebeurd en onze revue gepasseerd dat wij zouden denken het nu makkelijker gaat worden.
Maar daar hebben wij ons in vergist en doorkrijgen dat er nu een nieuwe wens volbracht moet worden en dat is om het bezit te behouden.
We zijn nu de eigenaar van onze wens doordat wij het verwezenlijkt hebben en dat was niet gemakkelijk maar om het nu in veiligheid te stellen zodat we het niet kwijt kunnen raken is nog veel moeilijker.
Iedere onbenullige of ondoordachte beslissing van het tekenen of niet nakomen van rechterlijke verplichtingen kan van ons een dommerik of crimineel maken waardoor onze wens weer verloren gaat.
Waardoor onze ingenomenheid van blijdschap zal omslaan in een tranen waterval van verdriet, want zo moeilijk als het was om iets te bezitten zo gemakkelijk kunnen we ervan ontdaan worden door een onvoorzichtig beleid van onszelf.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten op Auteur Jan Jansen, Klik Hier  www.auteur.janjansen.guru
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Om Iets te Bezitten is zo Moeilijk, Maar zo Makkelijk om het te Verliezen 30 June 2015

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen