Om Nieuwe Dingen te Omarmen in ons Leven, Moeten we Leren om het Slechte Verleden Achter ons Te Laten

 

Het is niet gemakkelijk om dingen uit het verleden te vergeten als die voor ons erg comfortabel zijn geweest en geluk gebracht hebben of erg zijn tegengevallen.
Maar die zijn al gepasseerd in onze levensloop en komen waarschijnlijk nooit meer terug op dezelfde manier maar we hopen altijd op betere tijden.
Ons leven is nu eenmaal op hoop gebaseerd, want in de meerdere gevallen hebben we geen zekerheid en zijn afhankelijk van de situatie en omstandigheden.
Dit geeft soms een hopeloos en verontrustend gevoel maar door onze vastberadenheid en wetende waar we mee bezig zijn worden we zelfverzekerd en optimistisch.
En kunnen daardoor nieuwe ontdekkingen doen waarmee onze kennis door ervaring zich uitbreid en een wijze les geeft om te gebruiken in ons verdere leven.
Daarom is het beter om positief te denken over alles zodat onze gemoedstoestand niet veranderd door erbarmelijke gedachten uit vroegere tijden.
Zodat we nieuwe aangelegenheden met een glimlach kunnen ontvangen en daar direct een positieve indruk van hebben, daarvan we later dan in staat zijn om onze mening te geven.
De nieuwe dingen in ons leven moeten we omarmen met liefde en vrede en geen oordeel vellen voordat we iets zeker weten door herinneringen uit het vroegere leven.
Probeer te leren om problemen met een historie te vergeten en alle nieuwe ontmoetingen positief te benaderen en omarmen met een gedachten die eerlijkheid uitstraalt en daar door oneindige invloedrijke kwaadaardige achtergronden niet meer ziet.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/om-nieuwe-dingen-te-omarmen-in-ons-leven-moeten-we-leren-om-het-slechte-verleden-achter-ons-te-laten.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Om Nieuwe Dingen te Omarmen in ons Leven, Moeten we Leren om het Slechte Verleden Achter ons Te Laten

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen