Om onze Prozaïsche Leven te Beëindigen, moeten we Volkomen Onbevreesd zijn om Iets Bijzonders te Doen

 

Een georganiseerd leven is zeer considerabel en gewichtig voor een doorslaggevend zelfvertrouwen door te weten dat alles wel goed komt als we maar over geduld beschikken.
Maar iedere dag hetzelfde doen gaat op de lange duur ook vervelen en beperkt onze mogelijkheden om kennis en vaardigheden uit te werken met een verbetering.
Het eentonige en saaie leven brengt ons geen toekomstperspectieven en gaat een last voor ons en de mensen dicht in onze buurt geven, want er is geen afwisseling wat een uitwerking heeft op het karakter.
Wanneer er veel kennis aanwezig is word dat niet verder ontwikkeld, want daar is geen behoefte aan met hetgeen we bezig zijn.
Eigenlijk geven we de maatschappij de kans om onszelf niet verder te ontwikkelen en kunnen we in vele gevallen daar het slachtoffer van worden door gebrek aan kennis op andere vlakken.
Om ons daarvan te bevrijden of los te maken zijn we verplicht om geheel iets anders te doen en daarmee in het diepe water te springen en kunnen zo nieuwe ervaringen opdoen.
Door nieuwe ervaringen komen er ook betere kansen en leren we de verschillen te onderscheiden tussen gedane dingen en wat wij nu ontdekken.
Onze angst moeten we overwinnen om de stap te maken naar iets nieuws en dat dan verder uit te werken met vervolmaking zo kunnen we anderen strijd bieden als er competitie is.
Anders zijn en tegen dingen aankijken dan de algemene burger is zeer erkentelijk bij de meesten mensen die daarna opzoek zijn, want die willen ook een levensverandering.
Wees volkomen onbevreesd om iets bijzonders te ondernemen en zo het prozaïsche dagelijkse leven te veranderen met een uitdaging voor een nieuw bestaan.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Om onze Prozaïsche Leven te Beëindigen, moeten we Volkomen Onbevreesd zijn om Iets Bijzonders te Doen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen