Om te Rusten Weet een Verstandige Vogel altijd de Beste Bomen uit te Kiezen

 

Een juiste of onjuiste decisie kan het verschil maken tussen geluk en ongeluk in een fractie van seconden, daarom is het zo verstandig om niets overhaast te doen.
We moeten slim zijn bij het kiezen van ons eigen carrièrepad, elke verkeerde beslissing zou ons hele leven kunnen beïnvloeden.
Het is soms zo moeilijk om te beslissen als ons hart ja zegt en ons verstand nee of andersom , dat geeft twijfels en daardoor kunnen we fouten maken door emoties en angst.
Het is vaak de angst dat we denken als we nu niet beslissen zijn we te laat bij het moment dat we een kans lijken te hebben om alles weer goed te maken of denken in onze gedachten op dat tijdstip een kansrijke slag te kunnen slaan door onze beslissing.
De correcte beslissing zal de uiteindelijke voordelen aan ons geven misschien niet financieel maar een verbetering van onze gevoelens is meer waard dan geld.
Met het innerlijke gevoel en de blijdschap die daaruit voortvloeit zullen wij toekomstgericht beter mee af zijn, want met een goede gemoedstoestand zal alles beter verlopen.
Plezier ondervinden op de plaats waar wij ons bevinden geeft een zodanige invloed op ons dat we daar graag zijn en met liefde en genoegdoening genieten van onze aanwezigheid daar.
Genomen beslissingen waar wij achteraf geen spijt van hebben en het gezamenlijke of individueel ingetogenheid geeft zijn bepalend voor een welvarende toekomst op deze plaats.
Serieus zijn met welgemeende uitspraken zal de geloofwaardigheid op plaatsen zo bevorderen dat we daar iedere keer weer met volle moed naar toe gaan of ons kunnen vestigen.
De naar waarheid genomen beslissingen zijn bepalend voor de toekomst met het toegediende respect van anderen, zodat wij overal naartoe kunnen gaan als wij ontspanning nodig hebben om te rusten.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/om-te-rusten-weet-een-verstandige-vogel-altijd-de-beste-bomen-uit-te-kiezen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Om te Rusten Weet een Verstandige Vogel altijd de Beste Bomen uit te Kiezen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen