Onderschat Nooit Anderen, omdat Ogen de Spiegels van Onze Ziel Zijn

 

Onze ogen zijn de gebruiksaanwijzingen van ons lichaam, een goede martial arts vechter gaat niet letten op ons lichaam maar zal recht in onze ogen blijven kijken.
Aangezien onze ogen zullen zoeken naar open plaatsen om aan te vallen en zo kan er voor de tegenpartij ontdekt worden welke actie en waar wij dat gaan doen.
Op de actie van onze ogen kan de martial arts vechter een reactie plaatsen, voordat wij de actie kunnen uitvoeren.
Dan word er achteraf gezegd, zo die was snel welke vechtsport doet hij/zij maar het was de slimheid door het lezen van de ogen wat de reactie snelheid bepaalde.
Daarom hebben ook veel poker spelers een zonnebril en een baseball pet op om hun gezichtsuitdrukking te camoufleren voor bescherming van hun pokerhand combinatie.
Niets kan worden verborgen voor onze ogen dus probeer niet anderen te onderschatten, want onze ogen kunnen we niet verbergen en zijn verbonden met onze emoties en hart die signalen doorstuurt naar de hersenen.
Als er geen slechte motieven vanuit ons hart zijn dan is het zo gemakkelijk voor anderen om te weten wat we denken door onze ogen en persoonlijke houding.
Er zijn ook personen die daar op getraind zijn en een poker-face of acteur talenten bezitten, dan kunnen we bedrogen worden,omdat ogen de spiegels van onze ziel zijn maar deze personen bezitten niet over “goede ziel” en denken niet aan de toekomst.
Onze ogen zijn zeer belangrijke waarnemingsorganen die gebruik maakt van licht om signalen te kunnen doorgeven naar de hersenen.
Het oog heeft zes oogspieren die onze ogen laten bewegen door invloeden die in het oogvizier komen.
Waardoor het aflezen van het knipperen met de ogen en bewegen van de wenkbrauwen zowel de spieren rondom het oog zo is waar te nemen.
Geven zo onze emotionele informatieve signalen vanuit ons hart weer aan anderen.
Onze innerlijke identiteit kan zo herkent worden, want dat is een afspiegeling van ons binnenste gevoel.
Dit kan onze drijfkracht zijn naar anderen, maar ook een nadeel als iemand slechte bedoelingen heeft, omdat wij lichamelijk zijn te lezen voor hun.
Onderschat nooit anderen en pas goed op laat onze onschuldige ogen niet de aanleiding worden voor een vergissing, want dat zal niet goed voor onze ziel zijn.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/onderschat-nooit-anderen-omdat-ogen-de-spiegels-van-onze-ziel-zijn.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Onderschat Nooit Anderen, omdat Ogen de Spiegels van Onze Ziel Zijn

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen