Onpartijdige Vonnis is Nooit Mensen op hun Uiterlijk Beoordelen

 

Niemand is hetzelfde we zijn allemaal uniek kwa karakter en uiterlijk en soms ziet iemand er angstaanjagend uit en is heel lief of iemand ziet er zeer onschuldig uit en is levensgevaarlijk.
Maar één ding is zeker we zijn allemaal mensen met emotionele gevoelens en houden van respect dus willen we niet zonder een gegronde reden beledigt worden.
Behandel mensen zoals we zelf behandeld willen worden, praat met hen zoals we zelf benaderd willen worden en respect moeten wij en zij verdienen.
We kunnen niet iemand beledigen en verwachten dat ze dan vriendelijk tegen ons doen terwijl zij zich gekwetst voelen.
Als wij zelf vernederd worden geeft dat ook geen goed gevoel en kost het moeite om ons te beheersen, gelukkig zijn we verstandig genoeg om te beseffen dat ergernis onszelf alleen maar verdriet doet.
Het geeft geen vrolijkheid of blijdschap dus probeer zelf een vreedzaam respons te geven en houd de kalmte in de communicatie.
Zo geven we anderen geen gelegenheid om ons op kwade gedachten te brengen en wetende dat ons humeur geconcentreerd en gefocust blijft op vrolijkheid.
Uiterlijkheden veranderen met de jaren maar een goedaardig hart en gewoontes van iemand zullen niet snel veranderen.
Iemand voor het hoofd stoten is gemakkelijk beter is om iedereen respectvol te behandelen ongeacht hoe hun ons benaderen of hun extrinsieke aanzien is.
Het aangezicht kan nog zo verbazend overkomen maar het gaat om de innerlijkheid van een persoon die de relatie verlengt of kan versterken.
Wij moeten nooit mensen op hun uiterlijk beoordelen, want dat is een onpartijdig vonnis vellen terwijl we de personalisatie van de persoon niet eens weten.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Onpartijdige Vonnis is Nooit Mensen op hun Uiterlijk Beoordelen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen