Ons Hart kan Glitteren als een Diamant wanneer we Vriendelijk zijn Tegen Andere

 

Een leven zonder vrienden om ons heen is als in een bos staan zonder bomen waar de bladeren op de grond liggen om te verwelken door de verticillium albo-atrum Catalpa ziekte in de zon.
Ons karakter bepaald hoe een ander zich voelt om benadering te zoeken, ook kunnen we zelf aardig en beleefd iemand begroeten waardoor het contact leggen zal vergemakkelijken.
Door vriendelijk te zijn kunnen we Vrienden maken, want een norse opstelling zal niet de goede houding zijn om mensen te benaderen en is eerder afschrikkend.
Geef liefde om het terug te krijgen zo is het ook met vrede ben vreedzaam om vredelievend te worden gezien we kunnen niet met een gestreste houding gemoedelijkheid tonen.
Zachtaardigheid zit in het karakter en zal veel dingen in het leven vergemakkelijken, want anderen zien graag positieve gezichten en willen die klanken ook horen.
Als we in een omgeving komen waar alleen maar ontevreden en geïrriteerde mensen zijn bijvoorbeeld in een lift en wij komen daar vrolijk binnen en zeggen vriendelijk goedemorgen dan is onze aandacht anders dan dat we niks zeggen en op de knop drukken.
De tijd dat we dan in de lift staan geeft ons ook een raar gevoel door starende ogen met een ongemanierde achtergrond van gevoelloze medemensen waar we deze aarde mee delen.
Vriendelijkheid kost geen geld en het is opbeurend voor onszelf en anderen om de dag beter door te komen.
Daardoor kunnen we het leven vanuit andere ogen gaan bekijken en het zal ons een optimistisch karakter geven doordat we de dingen anders gaan benaderen en anderen dit waarderen.
Slecht gehumeurd door het leven gaan zal niet hoopgevend zijn daardoor zullen we anderen afstoten door onze houding waar de meesten niet van gediend zijn.
Welgemeend en goedhartig zal door velen gewaardeerd worden en geeft hun een goed gevoel als we in hun buurt zijn er zal gemakkelijk een gesprek gevoerd kunnen worden in vrede.
Dan zullen ze ook beminnelijk en vriendschappelijk reageren tegen ons en zal ons hart glitterend als een diamant van tevredenheid de gehele dag.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/ons-hart-kan-glitteren-als-een-diamant-wanneer-we-vriendelijk-zijn-tegen-anderen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Ons Hart kan Glitteren als een Diamant wanneer we Vriendelijk zijn Tegen Anderen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen