Ons Leven is Waardevol Indien de Aanwezigheid van Ons Groot Verschil voor Onszelf of Iemand anders kan Maken

 

Om ergens aanwezig te zijn is soms niet zo moeilijk maar om het ook een waardevolle betekenis te laten hebben zodat wijzelf of anderen er beter van worden is een andere zaak.
Ons karakter kan daar grote invloed op uitoefenen, als we bereid zijn om anderen te helpen of te verzorgen bij problemen en een gezellige sfeer kunnen opwekken met veel gelach.
Zal dit een aanvulling zijn door onze aanwezigheid en kan dit vreugdevolle momenten geven aan anderen waardoor onze aanwezigheid op prijs word gesteld.
We zullen gerespecteerd worden door onze bezorgdheid om anderen en het geeft hen een goed gevoel waardoor er tevredenheid ontstaat en er sneller gelachen zal worden.
Onze existentie op een bepaalde plaats waar wij iemand kunnen ontmoeten die wij graag zien of van houden geeft voor ons de voorkeur om daar present te zijn met een glimlach.
Een goed gevoel geeft het ons en wij hopen dat ook voor die anderen bij het zien van ons, waarbij we er tezamen een gezellige ontmoeting van kunnen maken met een vreugdevolle spenderende tijd.
Het is zo’n waardevol gevoel als wij ergens worden uitgenodigd, omdat de mensen ons respecteren om de persoon wie wij zijn en bij iedere nieuwe ontmoeting er blijdschap ontstaat vanuit het hart door ons karakter en dat het verschil maakt.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/ons-leven-is-waardevol-indien-de-aanwezigheid-van-ons-groot-verschil-voor-onszelf-of-iemand-anders-kan-maken.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Ons Leven is Waardevol Indien de Aanwezigheid van Ons Groot Verschil voor Onszelf of Iemand anders kan Maken

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen