Ons Leven zal Gemakkelijker Verlopen als we Ons Richten op het Meest Belangrijke Dingen

 

Als onze dag indeling goed georganiseerd is hebben we eigenlijk al een voorsprong op ons humeur en zullen we niet snel zenuwachtig worden als alles goed verloopt.
Er zijn wel eens momenten soms door de drukte dat we niet alles meer goed kunnen overzien en een verkeerde inschatting maken wat het belangrijkste is.
We gaan het rijtje met taken maar af zonder er al teveel bij na te denken en overzien niet dat de belangrijkste dingen eerst gedaan moeten worden.
Maar we moeten eerst de dingen die prioriteiten hebben eerst doen.
Zodat als er iets verkeerds gaat die dag en al de belangrijke dingen met een betekenis al geregeld zijn en er minder snel problemen daar door kunnen ontstaan.
Want die kunnen doorslaggevend zijn bij materiële of fysieke problemen of dingen die voorrang hebben in ons leven.
Hoe eerder we risicovolle onderwerpen of afspraken geregeld hebben des te sneller kunnen we andere dingen ontspannend voortzetten.
Maak altijd een goede inschatting over de belangrijke dingen in ons leven dat we die goed kunnen structureren en aanpassen voor de beste rangschikking.
Het is van cruciaal belang dat alles ontspannen verloopt zonder paniek en verkeerd lopende prominenten.
Alles zal gemakkelijker verlopen als we ons eigen fixeren op het meest belangrijkste eerst.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/ons-leven-zal-gemakkelijker-verlopen-als-we-ons-richten-op-het-meest-belangrijke-dingen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Ons Leven zal Gemakkelijker Verlopen als we Ons Richten op het Meest Belangrijke Dingen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen