Ons Leven zal Rustiger worden als We niet Reageren op Negatieve of Onbeleefde Acties

 

Iedereen weet dat de jongere generatie het niet meer zo belangrijk vind om beleefd te zijn tegenover elkaar en dat wij soms schrikken van de uitspraken die we te horen krijgen.
Maar wat kunnen we daar tegen doen? Het veranderen is onmogelijk.
We kunnen optreden en daartegen ingaan met een onbeleefd respons om gelijkmoedigheid te willen hebben, maar daarmee zouden we zelf het slechte voorbeeld geven en ons onbeleefd en onopgevoed gedragen waardoor we onze ouders ten schande zetten.
Door zo’n manoeuvre onderbreken we onze sereniteit en harmonie van onze innerlijke rust en verbreken zo onwelwillend het evenwicht van beheersing.
Waardoor we zelf ons eigen moeten gaan gedragen wat we bij anderen niet leuk vinden.
Dus we gaan tegen onszelf strijden door een karakter te gebruiken waarvan we al weten dat daar nooit mee te winnen is en alleen maar een vijandelijke oneerbiedige conflictsituatie creëert.
Wij zouden ongemanierd verzet bieden op iets wat daarna alleen maar meer problemen zal genereren met slechte gevoelens, wat natuurlijk zeer onverstandig en ongebruikelijk is.
Wees dus diplomatiek en ingenieus en maak een keuze, luister het allemaal aan en neem de beslissing om vredelievend te repliceren.
Daarna een korte verademing om te beseffen dat verder contact alleen maar nadelige gevolgen gaat hebben in de toekomst.
Ontspannen en wel beheerst kunnen we zelf de inschatting maken wat een wijselijk en aanvaardbare beslissing is om de relatie te beëindigen of voortzetten.
Reageren op negatieve of onbeleefde acties zal in iedere situatie of gelegenheid zorgen voor een onrustig gevoel door de zielenstrijd waar krachtmeting de oorzaak van is.
Wees verstandig en aardig in harmonie kies voor onszelf en meng ons niet in een tweestrijd die beledigend en ongemanierd zal eindigen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/ons-leven-zal-rustiger-worden-als-we-niet-reageren-op-negatieve-of-onbeleefde-acties.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Ons Leven zal Rustiger worden als We niet Reageren op Negatieve of Onbeleefde Acties

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen