Ons Probleem onder Ogen Zien en Reageren, niet Proberen Eraan te Ontsnappen

 

Wij weten allemaal dat er veel dingen in deze wereld niet eerlijk verdeeld zijn en als troost kunnen we wel concluderen dat iedereen zal geconfronteerd word met problemen.
Of ze nu groot of klein zijn iedereen heeft ze en moet opzoek naar oplossingen, het is niet eenvoudig soms om een overeenstemming te regelen maar het moet.
Zonder het te regelen en het te ontbinden zal een ieder in grotere problemen verwikkelt raken en het vinden van de uitweg moeilijker worden.
Het moment als wij in de moeilijkheden komen moeten we niet afwachten maar direct maatregelingen nemen voor een oplossing en zal daarna de rust in ons terug keren.
Laat kleine problemen geen grote nood worden en probeer het gelijk op te lossen voordat het te laat is, want we zullen er niet aan ontkomen.
Als wijzelf het probleem niet begrijpen of kunnen inschatten is het beter om de hulp van een aangewezen persoon of bepaalde instantie te vragen.
Accepteer en neem de verantwoordelijkheid ervoor en los het op zodat het vergeten kan worden en ons leven weer verder gaat.
Aan problemen zal niemand kunnen ontsnappen, die moeten we gewoon onder ogen zien en daarop zo goed mogelijk reageren voor de juiste en correcte oplossing.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/ons-probleem-onder-ogen-zien-en-reageren-niet-proberen-eraan-te-ontsnappen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Ons Probleem onder Ogen Zien en Reageren, niet Proberen Eraan te Ontsnappen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen