Ons Triest Verhaal zal Nooit lang Duren, want als de Deur Gesloten is, Kunnen we nog Steeds een Open Raam Vinden

 

Mogelijkheden zoeken dat is waar ons leven uit bestaat om op een ontspannen manier te kunnen overleven in deze maatschappij.
Eventualiteiten die ons kansen bieden om toekomstgerichte perspectieven te kunnen vervullen en daar onze voordelen uit kunnen halen voor een levensonderhoud.
Ontwikkelingshandelingen verrichten die bevorderingen tot stand laten komen  waardoor we werkzaamheden kunnen verrichten met een financieel voordeel.
Iedere legitieme mogelijkheid grijpen en gebruiken om verdere progressie te maken naar een betere toekomst en niet voor dichte deuren blijven staan met een valse hoop.
Nooit alleen maar staren naar de gesloten deur als we in geestelijke en radeloze toestand zijn, omdat we nog een andere raam of deur die al open is dan kunnen missen om ons geluk te vinden.
Onze eigen handelswijze zal daar een grote invloed op hebben, direct optreden en maatregelingen nemen bij een inzinking of terugval is vereist voor continuïteit.
Als er geen brood bij de bakker meer is dan kunnen we naar de supermarkt gaan om daar de deur te openen en het te kopen, bij de slager zullen we geen succes boeken.
Dus het is geheel afhankelijk van onszelf en hoeveel moeite we ervoor willen doen om de dingen gedaan te krijgen, want zonder het verrichten van manoeuvres zal er niks veranderen, het zal zelfs slechter worden.
Wanneer wij onszelf willen verlossen van een trieste of radeloze bui, zullen we bij het betreden van iedere gesloten raam of deur.
Direct naar een andere entree moeten zoeken om zo de noodzakelijke behoeften toch te kunnen verwerven door een binnenkomst met goede afloop

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/ons-triest-verhaal-zal-nooit-lang-duren-want-als-de-deur-gesloten-is-kunnen-we-nog-steeds-een-open-raam-vinden.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Ons Triest Verhaal zal Nooit lang Duren, want als de Deur Gesloten is, Kunnen we nog Steeds een Open Raam Vinden

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen