Onschuldige Giftige Spinnen

 

Het ziet er zo onschuldig uit met al die mooie excentrieke kleuren.
Maar een beet van deze kleine spin kan grote fatale gevolgen voor ons hebben.
De snelheid waarmee deze spin reageert is verbazingwekkend en razendsnel.
Zoveel opvallende kleuren met een mooie uitstraling en vier oplettende ogen die alles opmerken in zijn buurt.
Als wij in zijn buurt komen of spinnenweb zal het zeker niet ongemerkt voor de spin zijn.
De natuur kent geen genade en een spinnenbeet zal ons zeer zeker verrassen, doordat wij waarschijnlijk de spin zelf niet opgemerkt hebben.
Wat voor schade en problemen deze kleine spin kan geven aan ons is van onschatbare waarde, omdat het gif bij een te late reactie onze dood kan betekenen of een aanzienlijke wond geeft.
Op afstand blijven van deze onschuldige giftige spinnen en dan genieten van de verbazend opwekkende kleuren is een aanrader.
Zo kan er dan ook weinig met onze gesteldheid gebeuren en blijven wij uit het bereikt om toxisch gebeten te worden door iets kleins.

Vaak worden pijnlijke prikken of steken van een niet gezien insect of spinachtig dier door artsen of ander medisch personeel aan spinnen toegeschreven.
Dus kijk of let altijd goed op door wat wij zijn gebeten om effectieve medische maatregelen te kunnen ondernemen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid

Met Vriendelijke Groeten
auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten…….
English Version
klik hier voor mijn APP
@auteurjanjansen

 

Onschuldige Giftige Spinnen

Onschuldige Giftige Spinnen – auteur Jan jansen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen