Onze Gedachten en Verbeelding moeten Onbeperkt zijn met alle Mogelijkheden

 

We Weten allemaal dat iedereen verplichtingen en beperkingen heeft in het leven de één iets meer dan de andere maar niemand is daarvan uitgesloten.
Dat kan mogelijkheden verminderen en daardoor onze gedachtengang limiteren tot wat in ons vermogen ligt, maar dat is onnodig want het is beter om altijd ongelimiteerd te denken.
Dromen over een geweldige toekomst met veel liefde in vrede en weelde is toch een overweldigend gevoel, dus doe dat dan ook.
We kunnen beter denken met een aanzienlijk omvangrijk gebied en moeten ons daarna wel beperken met de mogelijkheden die we hebben en dat is geen probleem.
Dat is ook niet erg, want wij kunnen ons er daarnaar wel naartoe werken wat er zich nu al in onze gedachten afspeelt en hopen daar te geraken in een tijdsbestek.
Terwijl als we klein denken de start al moeilijker gaat zijn om daarna uit te breiden naar omvangrijker en beter.
Laat onze verbeelding altijd de vrije loop en onbeperkt zijn, dagdroom over de toekomst hoe het eruit gaat zien als alle plannen die wij hebben gaan uitkomen.
Alles is mogelijk in de toekomst er is niemand die dat op zeker kan bepalen, dus groot denken is nooit overbodig en een aanrader.
Vooruitzichten die ons toekomstperspectief bepalen kunnen we nooit honderd procent voorzien, maar we kunnen wel grootse plannen hebben en die proberen te behalen.
Zonder te fantaseren en daarover te dromen zullen we nooit iets kunnen ontwikkelen of uitstippelen wat een onbeperkte verbeelding in onze gedachtengang heeft en kansen in de levensmogelijkheden geeft.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/een-fout-kan-niet-worden-gewist-maar-met-tolerantie-kunnen-we-het-onder-ogen-zien.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Onze Gedachten en Verbeelding moeten Onbeperkt zijn met alle Mogelijkheden

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen