Onze Geschiedenis kan niet Ons Lot Bepalen, de Manier Waarop We nu Leven op dit Moment is Belangrijk

 

De grootste dief in het leven is de tijd, dus dat moeten we koesteren nu op het moment dat we leven, en alles wat we doen op dit tijdstip kan onze toekomst beklinken.
Hoe we in het verleden ons gedragen en geleefd hebben kan een gedeelte van ons krediet en hiernamaals bij anderen geven en kan een goede hulp zijn.
Maar iedereen kan veranderen in ons bestaan van goed naar kwaadwillig en omgekeerd, het verstand komt met der jaren word vaak gezegd.
Hoe we ons vandaag de dag gedragen is hetgeen wat het meest recentste is en waar de meesten op doelen, wat zijn de voor en nadelen die we te bieden hebben.
Zijn we interessant en hoe stellen we ons nu op in de maatschappij, en hoe zijn we in de omgang, het verleden was voor velen een les en heeft hen veranderd in denken.
De acceptatie in het sociale leven is zeer belangrijk om vooruitgang te boeken door relaties te onderhouden en nieuwe contacten te ontmoeten.
Vriendschap en vertrouwen is belangrijker dan geld, want alleen zal alles moeilijker worden en eenzaam.
Ons lot zal niet bepaald worden door thuis de gehele tijd iedere dag voor de televisie te gaan zitten om iets nieuws te ontdekken, want juist in de media zien we meer narigheid en roddels dan plezier voor toekomstontwikkelingen.
Verstandiger is juist om erop uit te trekken en actief te zijn tussen de mensen waar we onze ogen en oren de kost kunnen geven om iets nieuws te ontdekken.
Ook zullen we dan eerder geïnspireerd worden door als iets onze interesse opwekt wat ook weer nieuwe ideeën teweeg kan brengen.
Synergetisch zijn breid onze mogelijkheden uit en geeft interactieve resultaten waar iedereen mee bedient en gediend kan worden op een sociale manier.
De broederschap en gemeenschappelijke verstandhouding met elkaar is zeer belangrijk voor een langdurige omgang in een relatie en is toekomstgericht.
Verbinding en vriendelijke vriendschappelijke behandeling met elkander op een rechtvaardige manier is een zeer belangrijk gegeven voor onze lotsbepaling en toekomstperspectief.
Onze geschiedenis kan een bijdrage leveren aan onze toekomst, maar de manier waarop we nu leven en ons gedragen is het meest bepalend voor ons lot.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/onze-geschiedenis-kan-niet-ons-lot-bepalen-de-manier-waarop-we-nu-leven-op-dit-moment-is-belangrijk.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Onze Geschiedenis kan niet Ons Lot Bepalen, de Manier Waarop We nu Leven op dit Moment is Belangrijk

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen