Onze Gevoelens Delen kan Soms Munitie voor een Ander Zijn.

 

Gevoelens we hebben ze allemaal en hoe emotioneler we zijn des te meer innerlijke problemen zal het voor ons veroorzaken.
Onze innerlijke ziel kan bij goed nieuws uitermate opgewekt en vrolijk worden of als erop getrapt word ontzettend teleurgesteld en bedroeft zijn.
Emoties we kunnen ervan huilen van blijdschap en verdriet, het kan moeilijk zijn om het onder controle te houden en af en toe willen wij het graag delen met mensen die we vertrouwen.
Soms zijn we van iets zo overbeladen dat wij het moeilijk voor onszelf geheim kunnen houden zo opgewonden, hoopgevend en bijna zeker dat het zal gaan lukken en willen er graag over praten tegen anderen.
Dit kan een erg positieve uitwerking hebben, omdat meerdere gedachten nieuwe ideeën teweeg kunnen brengen en dat kan kans vergrotend voor ons zijn of een bevestiging van de goede denkwijze en richting in onze gedachten.
Maar het kan ook volledig verkeerd gaan als de verkeerde oren onze toekomstige plannen te horen krijgen en daar liever zelf iets mee willen ondernemen voor eigenbelang.
Dit kan zowel voor zakelijk als persoonlijke voordelen betekenen door jaloezie niet voldoende kennis of een toegespeelde kans om daar de verwelkomende aanwinst uit te kunnen behalen.
Het is soms moeilijk in het leven de correcte en vertrouwelijke persoon te kiezen om onze intieme vindingen of gedachten te vertellen in vertrouwen.
Het kan dan weer overgebracht worden naar anderen of worden gebruikt voor opportunisme en we zo een familielid, vriend relatie of kennis kunnen verliezen tezamen met onze gedachten.
Helaas is niet iedereen voor honderd procent te vertrouwen, zelfs als we een uitstekende band hebben en het nooit in onze gedachten op zou komen moeten we nog voorzichtig zijn met informatie te transformeren naar anderen zonder twijfels.
Zij kunnen de persoon zijn die het pistool (kwade gedachten) bezit waaraan wij de vertrouwelijke munitie (informatie) gratis aanreiken waarmee wij onszelf een nekschot (benadelen) kunnen laten geven.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Onze Gevoelens Delen kan Soms Munitie voor een Ander Zijn

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen