Onze Levenskamer moet Volledig Gevuld worden met Tevredenheid, Zodat er Geen Ruimte voor Wrok is

 

Ons eigen overal aan ergeren en opmerkingen maken is niet moeilijk om te doen, maar ons eigen aanpassen aan iedere situatie en daar tevreden mee zijn kan grote voordelen geven.
Elke negatieve gedachten over iets geeft ergernis en is een slechte invloed op de daarop volgende reactie waar irritatie ons al heeft beïnvloed en zijn uitwerking daarvan teweeg brengt.
Waarna anderen ook geprikkeld zullen zijn door ons gedrag en dit escaleert waarna de gehele conversatie uit de hand loopt en oncontroleerbaar word.
Relax blijven en niet te snel boos worden of agressief reageren dat is het beste, beheerst blijven en kracht tonen zal beiden aan het einde van de conversatie tevredenheid brengen.
Geen boze gedachten op het einde en iedereen is tevreden, dat is zeer belangrijk dat we altijd bij het verlaten of afscheid nemen van een andere persoon een goed gevoel hebben en dit ook achterlaten bij de ander.
Als we op deze manier ons leven kunnen instellen zullen we vreedzame gedachten hebben en die ook aan anderen overbrengen, we zouden een goed voorbeeld zijn.
Rond blijven lopen met ontevredenheid is voor niemand goed en zal nooit geen blijdschap geven, blijf altijd positief in iedere situatie voor alles is er een oplossing.
En als er geen oplossing komt dan is het een goede les geweest en hebben we er toch van geleerd wat in de toekomst zijn voordelen gaat opleveren.
We zijn niet verplicht om met anderen om te blijven gaan het is een optie waar wijzelf de beslissing over hebben en als ons hart de signalen geeft van ontevredenheid dan is de keuze niet zo moeilijk om wat te doen.
Haat tegenover anderen hebben is verloren tijd die we wel met een beter humeur kunnen diversifiëren, dus als wij onszelf onprettig voelen met bepaalde personen is het beter om die uit ons leven te verbannen en ze te vergeten met een schone geest.
Er moet totaal geen plaats zijn in onze hersenkamer voor haat of wraak dat geeft onszelf alleen maar psychische conflicten, die ruimte kunnen we beter opvullen met blijdschap en tevredenheid voor een goed humeur.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Onze Levenskamer moet Volledig Gevuld worden met Tevredenheid, Zodat er Geen Ruimte voor Wrok is

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen