Onze Motivatie Bepaalt wat Wij Doen in het Leven

 

Dingen doen tegen onze zin in is iets wat niemand graag wil in het leven.
Maar soms hebben we geen keuze en zijn we overgeleverd aan iets waar we niet onderuit kunnen en moeten het doen als we verder willen.
Zie het zo dat het de tussenkomst is om iets anders te kunnen opvolgen en zullen later blij zijn dat wij dat toch hebben gedaan.
En dan daarna de dingen kunnen gaan doen die ons daartoe gemotiveerd hebben.
Want dingen doen die ons motiveren zal vreugde brengen en zullen we keer op keer met plezier doen.
De drijfveer in het Leven is dat te doen waardoor we meer gemotiveerd worden en daardoor ook alles er over willen weten zodat het geperfectioneerd word.
Dat onze kennis verscherpt word en alles verbetert waardoor we ervan gaan houden en het gezelligheid geeft in het leven.
Iets wat ons geen gemotiveerd gevoel kan geven zullen we ook nooit levenslang kunnen uitvoeren en zal nooit geluk brengen.
Volg ons hart en dat wat onze gevoelens motiveerde zal die nederige hartstocht geven waar we de rest van het leven voor bezwijken.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten…….   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie

 http://gedichten.easybranches.com/onze-motivatie-bepaalt-wat-wij-doen-in-het-leven.html

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen -  Onze Motivatie Bepaalt wat Wij Doen in het Leven

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen