Ook al is de Lucht helemaal Donker, er zijn Altijd nog sprankelende Sterren in de Hemel

 

Er zijn dagen met storm, regen, sneeuw en zon in ons leven zoals ook veel en weinig wind maar de klok staat niet stil en tikt iedere seconde meer, dus “door weer en wind gaan we door”.
Het leven is geen film met een script maar het zijn moment opnamen met hoogte punten waar we Zielens gelukkig zijn en het kan zo weer opgevolgd worden dat we zeer verdrietig zijn of andersom.
Daarom geniet met volle teug van de vreugdevolle momenten, want die duren niet eeuwig zoals ook de verdrietige ogenblikken een ommekeer hebben.
We moeten nooit hopeloos zijn er is voor alles een oplossing te vinden soms duurt het iets langer maar “als de nood het hoogst is, is de redding nabij”.
Dus geef nooit de moed op en probeer voortdurend positief te blijven denken dat er een oplossing komt, zodat we niet in paniek raken en niet meer bevestigend kunnen nadenken.
Iedereen heeft problemen in het leven misschien anders dan die van ons maar wij allemaal hebben te kampen met obstakels en uitdagingen die we moeten overwinnen.
Laat onze dag niet verpesten, omdat wij een meeting hebben gehad van ongeveer een uur die een slechte invloed, indruk of uitkomst voor ons heeft gebracht.
Welwillend en hoopgevend naar een oplossing of verbetering zoeken is een aanrader als er fouten zijn die accepteren en ervan leren om bereidwillig de verandering aan te brengen en toekomstgericht er over nadenken om verder te gaan.
Niemand is perfect in deze wereld en samen kunnen we in vrede alles oplossen met als eindresultaat dat alle betrokkenen met een goed gevoel tevreden zijn.
Vriendelijkheid is een vereiste naar elkaar kwade gezichten is niemand mee gebaad wees inschikkelijk tegen mekaar dan is er gegarandeerd een perfecte regeling mogelijk.
Aangezien als we onze ogen sluiten in de nacht en ze weer openen kijkend naar de hemel zullen  wij zien, waar we ook zijn in de wereld sprankelende sterren te bezichtigen zijn die ons bevestigen dat er hoop is.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/ook-al-is-de-lucht-helemaal-donker-er-zijn-altijd-nog-sprankelende-sterren-in-de-hemel.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Ook al is de Lucht helemaal Donker, er zijn Altijd nog sprankelende Sterren in de Hemel

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen