Overtreding

 

Als er iets op zeker niet mag in ons leven dan is het overtredingen maken.
Maar ja wanneer doe je nu iets wat niet mag en overtreed je iets?
Er zijn zoveel voorbeelden te geven omdat er zoveel regels zijn nu in ons leven.
En als wij die regels niet opvolgen dan overtreden wij de wet en kunnen daarvoor gestraft worden, met ook weer eens veel verschillende straffen.
Van alles is er dus gewoon veel waar wij allemaal rekening mee moeten houden om zo de wet niet te overtreden en in de problemen te komen.
Want op het moment dat wij de wet overtreden en daarvoor bestraft worden en dit niet opvolgen zijn er ook weer een heleboel voorbeelden van wat er allemaal kan gebeuren.
Maar het moment dat wij daar geen gevolg aan geven dan komen wij in een andere klasse terecht en worden de overtredingen en straffen alleen maar hoger.
Dus wees wijs en zorg dat jij niet in aanraking komt met een overtreding omdat dit een blijvend probleem kan worden als jij de gevolgen daarvan niet meer kan opvolgen.
Een kleine overtreding blijft jouw dan achtervolgen totdat het grote probleem is opgelost voor de justitie in de rechtbank waarna een straf maatregel volgt met grote gevolgen.
Dus wees maar redelijk dan is een overtreding overbodig in jouw leven.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/overtreding.html
Lees Meer Poezie…….

 

Dagelijkse Poezie en Verhalen - Overtreding

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen