Parachute Zal niet Werken Wanneer het Gesloten Blijft

 

Het hoogste woord hebben is leuk, maar we vertellen dan alles wat we al weten, terwijl als we naar anderen luisteren er de mogelijkheid is om iets nieuws te leren of ontdekken.
We moeten onze gedachten openen om te accepteren en te luisteren naar de adviezen en woorden van anderen.
Sommigen kunnen de muziek horen met hun oren, maar luisteren is een toegevoegde waarde aan ons leven, luister voor het nieuwe te bereiken al is de te geven reactie goed of slecht.
We zullen altijd iets nieuws horen van andere gedachten en verschillende opvattingen over het leven, dus in feite verbreden we zo onze horizon met kennis.
Ook kunnen we zo leren om te communiceren met anderen en beseffen als we zelf iets onverstandig formuleren of op een verkeerde toon uitspreken het daarna zelf te kunnen verbeteren.
Ook iets aanhoren van anderen kan ons een indruk geven of het vriendelijk en verstandig overkomt of dat het beter met andere woorden en toon vertelt was tegen ons.
Zo kunnen we leren om zelf ook onze klank te verzachten als we van anderen horen dat het te ruw overkomt als we zelf zo iets zouden mededelen.
Iets willen openbaren is eigenlijk iets over een object wat onszelf heeft aangegrepen als interessant dus willen we dat graag met anderen delen en hoe rustiger met een bedreven beleid zal het beter doen overkomen naar een ander toe.
Er zal ook eerder begrip zijn en ze vinden het niet vervelend als wij beginnen te praten, omdat onze onderwerpen vaak informatief zijn en intelligentie vergrotend.
Ben altijd open om naar anderen te luisteren en hun verhaal te laten vertellen of hart te luchten, iedereen heeft dat soms nodig.
Veel dingen in het leven zullen niet goed functioneren als we het ongeïnteresseerd zullen toehoren of benaderen, het is eigenlijk een kans negeren voor onze eigen bevordering in het leven.
Luister naar anderen en leer hun beter kennen, geef iedereen een kans om de waarde van zijn vriendschap uit te leggen.
Uit een vliegtuig springen zonder een parachute is zelfmoord, maar als een parachutist landen zonder hem te openen is het verkeerd opvolgen van de instructies voor een goede landing.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/parachute-zal-niet-werken-wanneer-het-gesloten-blijft.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Parachute Zal niet Werken Wanneer het Gesloten Blijft

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen