Pick Onszelf Altijd weer Op Wanneer we Neergehaald Zijn

 

Tegenslagen komen dagelijks voor in de gemeenschap maar we horen alleen de verhalen met goede een afloop.
Niemand vind het leuk om zich te vernederen en om dan voor de waarheid uit te komen nadat het verkeerd is gegaan dat is dan een moeilijke opgaven voor ons allemaal.
Maar het is helemaal niet erg als dat gebeurd want daar leren we weer van en het komt bij de besten voor niemand is perfect.
We hoeven ons daarvoor niet te schamen  of te generen want het was een goede les.
En een verlies ervaren is niet het einde van de wereld en geeft ons weer nieuwe moed om het te verbeteren naar succes.
Met vallen en opstaan hebben we ook leren lopen dus hier zullen we alleen maar voorzichtiger door worden om de volgende keer eerst alles goed te overzien.
Het risico te verkleinen en de kansen te vergroten met alles wat we doen om zo geen nieuwe nederlaag te hoeven ervaren.
Zodat we onszelf er weer bovenop helpen en zo onze fouten erkennen dat we zijn neergehaald en er van geleerd hebben waarna we op weg zijn naar een succes leven.
Onszelf weer opgepikt hebben en bereid zijn te glimlachen om het verleden.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/pick-onszelf-altijd-weer-op-wanneer-we-neergehaald-zijn.html
Lees Meer Gedichten…….

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Pick Onszelf Altijd weer Op Wanneer we Neergehaald ZijnPick Onszelf Altijd weer Op Wanneer we Neergehaald Zijn

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen