Plaats uw Inzet Nooit op een Dood Paard

 

Gokken is iets wat geen zekerheid geeft in het leven en word meestal al gestart met een nadeel dit kan alleen maar verlies betekenen op de lange duur.
Kansen berekenen en met een voordeel de wedstrijd of een plan beginnen is een wijs besluit en zal dan ook bijna altijd met een rendement eindigen.
Iets beginnen met een partner die totaal anders denkt over bepaalde dingen dan ons is ook een gebed zonder einde en zal leiden tot niets.
Alleen als meerdere personen op de zelfde golflengte denken en een klein verschil snel kunnen overtuigen aan elkaar zal iedere aanpak van iets in goud veranderen.
Worden er samen bergen verzet precies naar die plaats waar ze het al over eens waren voordat ze er aan begonnen.
Geef nooit Onze inzet aan iets waar wij niet zeker van zijn dat het een kans van slagen heeft en het ons verspilde tijd en moeite gaat geven bij de afloop.
Dat zou ons alleen maar benadelen in alle gevallen en die gok kunnen we niet nemen omdat wij onze tijd wel beter kunnen besteden aan leuke dingen.
En op een hobbelpaard komen we niet ver.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/plaats-uw-inzet-nooit-op-een-dood-paard.html
Lees Meer Gedichten…….

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen -  Plaats uw Inzet Nooit op een Dood Paard

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen