In Plaats van het Blijven Proberen om de Golven te Stoppen, Moeten we Leren om Daarop te Surfen

 

Het leven is erg mooi en liefdevol als we weten hoe met alles om te gaan en daar niet teveel over nadenken als er iets verkeerds gaat maar het te accepteren als iets normaalst wat bij ons leven hoort.
Iedere situatie of gebeurtenis die we tegenkomen in onze levensloopbaan zal een andere wending hebben met verschillende manieren om het op te lossen.
Daarom is het goed om van iedere ervaring die we de eerste keer meemaken te leren voor de volgende keer of om iemand anders daarmee te helpen door hen te informeren en waarschuwen daarover.
De hindernissen zullen nooit ophouden dus rustig blijven en naar de verstandigste oplossing zoeken is het beste.
In ons leven zullen er verschillende obstakels zijn die niet kunnen worden voorkomen, dus we moeten de vereiste kennis bezitten om het te gebruiken wanneer dat nodig is.
“Heb de paraplu bij de hand voordat er regen komt” zijn de vereisten die iedereen zou moeten doen en op te volgen om moeilijkheden te voorkomen.
Voorzorgsmaatregelen nemen is iets dat een dagelijkse taak moet zijn in onze levensomstandigheid voor een snelle en doelmatige beëindiging in een ongewenste situatie.
Zodat we iedere feitelijkheid de baas kunnen worden zonder al teveel inspanningen en stress.
Leer te surfen op iedere golf, want het stoppen van de golven zal niemand gelukken, zodat we iedere situatie kunnen overwinnen met brede glimlach en een traan van geluk.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/in-plaats-van-het-blijven-proberen-om-de-golven-te-stoppen-moeten-we-leren-om-daarop-te-surfen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - In Plaats van het Blijven Proberen om de Golven te Stoppen, Moeten we Leren om Daarop te Surfen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen