Positief Denken

 

In ons leven zijn er zoveel dingen die onbedoeld door bepaalde onverwachte omstandigheden verkeerd kunnen gaan.
En natuurlijk daardoor gaan er ook veel dingen verkeerd in ons leven op een onaangename manier en geven hartenleed.
Op zo’n moment kunnen we daar heel troosteloos of kwaadaardig om worden maar dat zal niets aan de situatie veranderen.
We kunnen in de put gaan zitten of raken, maar moeten er dan ook weer uit zien te klimmen om verder te gaan met ons leven.
Dus is het erg goed als wij ons eigen kunnen beheersen en er dan positief over te gaan denken met een gepaste oplossing.
Iedereen weet dat het niet gemakkelijk is en kunnen er zelf soms ook problemen mee hebben, maar dat is een deel van het leven.
Er negatief op reageren, lost niks op en kan het allemaal alleen nog maar mentaal en psychish erger maken.
Het zal eerder meer moeilijkheden veroorzaken met de situatie dan oplossen en dat zal nog niet het aller ergste zijn.
Wij kunnen ook met onszelf lichamelijk in de problemen komen, dus maakt ons eigen niet te druk en probeer op een ontspannen manier alles op te lossen.
Want als we de situatie niet meer kunnen controleren kan het een gevaar voor onszelf worden.
Wat zal er gebeuren als wij in de ontstane situatie wegvallen, wie gaat het probleem dan oplossen?
Daar schuilt het grote gevaar in en het probleem zal alleen maar verergeren, doordat wij zelf op zekere hoogte zelf de verantwoordelijkheid nemen, want bij acties van een ander is het maar afwachten.
Zo is het verstandig om er altijd positief over te blijven denken en er van te leren dat zal altijd een betere oplossing geven.
Geduldig wachten op het preciese tijdstip en dan ook gedreven de juiste stappen kunnen ondernemen geeft steeds betere resultaten.
Overhaast iets doen geeft niet iederekeer een goed gevoel achteraf en zeker niet als wij in een kwade bui een handelswijze uitvoeren.
Ook als er iets ergs gebeurd en wij dan door de zenuwen een te snelle beslissing kunnen of willen nemen.
Allemaal dingen die in het leven normaal zijn en ook bij een ieder onbewust zullen gebeuren, maar probeer voortdurend kalm te blijven.
Alleen bij wonder mensen gebeuren die dingen misschien niet dat zullen dan de uitschieters onder ons zijn.
Probeer iedere dag positief te beginnen met positieve gedachten het is tenslotte een nieuw begin dus ook andere mogelijkheden en kansen.
En door alles gunstig te doen zal daarnaar alles ook positief opvolgen.
maar wanneer dat niet zo is en er helaas iets negatiefs gebeurd, zo sorry.
Maar ik kan niet voor alle gevolgen instaan en neem daar dan ook geen verantwoording voor.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid

Met Vriendelijke Groeten
© auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten…….
English Version
klik hier voor mijn APP
@auteurjanjansen

 

In ons leven zijn er zoveel dingen die onbedoeld door bepaalde onverwachte omstandigheden verkeerd kunnen gaan. En natuurlijk daardoor gaan er ook veel dingen verkeerd in ons leven op een onaangename manier en geven hartenleed. Positief Denken – auteur jan jansen @auteurjanjansen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen