Praatjes Vullen Geen Gaatjes

 

Vaak als we ergens komen en nieuwe mensen ontmoeten kan het heel gezellig zijn.
Raken we aan de praat met sommigen en leren dan elkaar beter kennen.
Vertellen over ons familie verband en over het persoonlijke leven.
Wat we allemaal doen in het dagelijkse leven en wat onze interesses zijn.
Kunnen over sporten en werk discussiëren en kijken of we mekaar kunnen helpen met iets.
Zo samen nadenken over een betere toekomst als we onze mogelijkheden tezamen uitwerken tot iets waar we een ieder iets aan heeft.
Daar zijn wij dan samen mee gebaad en tevreden en zo maken we een kans op verhogende winsten.
Alleen nu komen we op het betreffende punt dat gesprekken zeer interessant en leuk kunnen zijn met een goede inhoud.
Maar dat sommige personen zich graag groter voor doen dan ze zijn en over bepaalde onderwerpen waar ze over praten heel veel verstand hebben maar geen beslissingen mogen nemen.
En wel net doen of ze dat kunnen en dat alles zo geregeld is zonder problemen maar als het zover komt dat er koppen met spijkers moeten worden geslagen ze afhaken.
Omdat ze hun woorden niet kunnen waarmaken en graag de grote persoon wilde uithangen, waardoor ze daarna gelijk hun naam en respect verliezen en de kans om zich te verrijken met een betere toekomst.
Blijf maar beter jezelf en vertel de waarheid tegen anderen dat geeft betere kansen en een langer bestaan van vriendschappen en zaken doen.
Praatjes vullen geen gaatjes en gaatjes vullen met praatjes is iets waar niemand op wacht en je geen respect mee afdwingt.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/praatjes-vullen-geen-gaatjes.html
Lees Meer Poezie…….

 

Dagelijkse Poezie en Verhalen - Praatjes Vullen Geen Gaatjes

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen