Prestatie is Dichter bij Ons als we het Niveau van Onze Aspiratie Gestaagd kan Verhogen

 

Presteren of een heldendaad verrichten willen we allemaal in ons leven om onze trots omhoog te brengen en graag zouden we dat onophoudelijk doen.
Maar om dingen onafgebroken te vermeerderen moeten we een grote eerzucht hebben en de ambitie met volharding door continu het arbeidsproces vol te houden.
Aanhoudend promoveren vergt veel energie en psychische aandacht om de superioriteit vol te houden of een verbetering van permanente kwaliteit.
Opvoeren van performatie zal een doelstelling kunnen bereiken als we rekening houden met supplerende en toenemende kwaliteits verbeteringen.
Door een doelwit te stellen met een uitgebreide omvang van inspiratie en streven met een ambitieuze gedrevenheid om dat te volbrengen zijn wij tot veel dingen instaat.
Het niveau dat wij dan willen en zullen bereiken is doordat we instaat zijn om onze grenzen te verleggen en zo steeds onszelf kunnen bevoordelen naar een hoger level.
Met toenemend prestatievermogen en zorg te dragen voor kwaliteitsverbetering zal dit ons tot de betere klasse laten behoren en zal het opvijzelen van productie normaal zijn.
Alleen dan kunnen we prestatiegericht te werk gaan en met succes het niveau van onze aspiratie gestaagd in een schakering zien verhogen tot uitstekende prestaties.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/prestatie-is-dichter-bij-ons-als-we-het-niveau-van-onze-aspiratie-gestaagd-kan-verhogen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Prestatie is Dichter bij Ons als we het Niveau van Onze Aspiratie Gestaagd kan Verhogen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen